Hocam öncelikle estağfurullah lafı bile olmaz, şimdi halisahaya gideceğim yarım sorununuza bakacağım. Allah'a emanet olun.

Sağolun, hocam iyi maçlar diliyorum bu arada diğer ISO'nun dosya boyutuna baktm orijinalinde 7.5 GB mış zaten resmi siteden indirdiğim için hash değerine gerek duymuyorum sizde Allah'a emanet olun iyi geceler.

Hocam öncelikle estağfurullah lafı bile olmaz, şimdi halisahaya gideceğim yarım sorununuza bakacağım. Allah'a emanet olun.

Sağ olun hocam sizde Allah'a emanet olun hayırlı geceler tekrar teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260706-225352.webp
    Screenshot_20260706-225352.webp
    192 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Rufus Windows 11 2026 sürümü USB oluştururken yetersiz bellek hatası veriyor. ISO boyutu 7.5 GB, resmi siteden indirmiştim ama bir hata olmuş olabilir mi? 2024 sürümünde böyle bir hata vermiyor; onu kursam Windows 11 çok eski olmuş olur mu?

Eki Görüntüle 263680

Eki Görüntüle 263685

Eki Görüntüle 263686
Genelde 8 sınırda kalıyor, ne olur ne olmaz diye %30 boş alan öneriliyor, kullanılacak alanın.

Tüm kontrolleri yap, öyle yükle. 2. bir bilgisayar yoksa ve flash çalışmazsa, benim gibi ertesi gün bilgisayarcıya koşarsın. 😄😄

Bilgisayarcıların eline düşmektense hiç çalışmasın, daha iyi hocam. 2. yedek USB'de yüklü Windows, o yüzden sorun olmaz. Hem bilgisayarcıya koşmana gerek yok ki; internet kafede USB hazırlıyabilirdin ama cafeciye söylemeden, yoksa ondan da ekstra para istiyorlar. Zamanında onların yüzünden öğrenmiştim bu format işlerini; milletin çok parasını yediler.

Bilgisayarcıların eline düşmektense hiç çalışmasın, daha iyi hocam. 2. yedek USB'de yüklü Windows, o yüzden sorun olmaz. Hem bilgisayarcıya koşmana gerek yok ki; internet kafede USB hazırlıyabilirdin ama cafeciye söylemeden, yoksa ondan da ekstra para istiyorlar. Zamanında onların yüzünden öğrenmiştim bu format işlerini; milletin çok parasını yediler.
Hacı, benim konu baya karışık. Ben biraz ayarları bozdum, düzelteyim derken o yüzden o kadar uğraştım. İnternet kafeye gittim, o da yanlış yüklemiş. 😄😄

Aynen, çok karışık işler yazılım işleri ama bir o kadar zevkli. Ben uğraşmayı seviyorum sonunda kendisi düzeliyor bazen.

Aynen, çok karışık işler yazılım işleri ama bir o kadar zevkli. Ben uğraşmayı seviyorum; sonunda kendisi düzeliyor bazen.