Microsoft sitesinden indirmiştim ama yine de hata yapmış olabilirim, internet kafe PC'sinden sonuçta her şey olabilir. Hash değerlerine nereden bakabilirim?
7 Zip indirin önce sonra dosyaya sağ tıklayın (Windows 11 kullanıyorsanız diğer seçenekleri göster deyin, kullanmıyorsanız gerek yok) 7-Zip'in üstüne getirin imleci CRC-SHA ya getirin ardından SHA-256'ya tıklatın. Biraz bekletip size uzun bir sayımsı bir şey verecek (numara,sayı karışık) onu internetteki orijinal SHA 256 değeri ile karşılaştırın.

Yok hocam, driverları falan kurarken yine yer internetinizi Wi-Fi'a bağlamayabilirsiniz (bypass yapabilirsiniz yani) kurulurken ama driverlar kurulamayabilir.

Bypass nasıl yapabilirim, kısaca tarif edebilirseniz çok sevinirim hocam. Şimdi kurulum aşamasına geçeceğim, gördüğüm hataları fotoğraf çekebilirim kurulumda.

7 ZIP indirin önce sonra dosyaya sağ tıklayın (Windows 11 kullanıyorsanız diğer seçenekleri göster deyin, kullanmıyorsanız gerek yok) 7-Zip'in üstüne getirin imleci CRC-SHA'ya getirin ardından SHA-256'ya tıklatın. Biraz bekletip size uzun bir sayımsı bir şey verecek (numara, sayı karışık) onu internetteki orijinal SHA 256 değeri ile karşılaştırın.

Mesajınızı ekran görüntüsü aldım, teşekkür ediyorum. Önemli bir bilgi.

Microsoft sitesinden indirmiştim ama yine de hata yapmış olabilirim; internet kafe PC'sinden sonuçta her şey olabilir. Hash değerlerine nereden bakabilirim?

Sürücüleri AMD chipset indirmiştim MSI sitesinden. Hocam, Ethernet yok; telefon interneti bağlamıştım USB'den hotspot olarak. Mecburen internet bağlantısı sayfasında takılı kalmıştı zaten kurulum, o yüzden mecburen bağladım. 5-6 GB harcadı, sürümü de güncelliyor sanırım.

Eki Görüntüle 263690
İnternet bağlamayı bypass edebiliyorsunuz. O Hadi sizi bir ağa bağlayalım kısmında Shift+F10 yapın CMD açılacak çıkan ekrana "OOBE\BYPASSNRO" (tırnak işaretini silin) kodunu yazıp enter'a tıklayın. Restart atacak tekrar o kısma geldiğinizde alt kısımda İnternet Bağlantım Yok kısmı aktif olacak. Anlamadıysanız video atabilirim direkt.

Yok hocam, driverları falan kurarken yine yer internetinizi Wi-Fi'a bağlamayabilirsiniz (bypass yapabilirsiniz yani) kurulurken ama driverlar kurulamayabilir.

Bu arada işlemci PC'yi ilk açtığımda uykudan aldığımda yani 45-50 derecelerdeydi, şu an 35. kasanın hemen üzerinde klima çalışıyor bu da etki yapabilir tuhaf değil mi? Yarın PC'yi tamamen kapatıp deneyeceğim bunu.

Bu arada işlemci PC'yi ilk açtığımda uykudan aldığımda yani 45-50 derecelerdeydi, şu an 35. kasanın hemen üzerinde klima çalışıyor bu da etki yapabilir tuhaf değil mi? Yarın PC'yi tamamen kapatıp deneyeceğim bunu.
Yani belki etki yapabilir. Şu an kuruyor musunuz?

Dosyaları yedekledim, şimdi başlıyorum. Bir de ölçüm yaptım; kasanın dışı sıcaklığını analog ölçüm.

IMG_20260706_210343_871~2.webp

Belgelerim klasöründe ETS dosyalarım gitmiş, acaba akıllı depolama silmiş olabilir mi? Oyun ayarları uçmuş, hayret. Neyse, başlayalım; formata zaten gidecekti, HDD'de hepsi yedekli.

Bencrhocam o kadar gerek yoktu ama sorun değil başlayabilirsiniz.

Merak ettiğim için denemek istedim. Başlıyorum; yazılım ölçümleri her zaman hata çakışması yapabilir, bence.

Yani belki etki yapabilir. Şu an kuruyor musunuz?

Evey hocam yine partition 1_2 seçenekleri çıktı, bu normal mi? Hangisini seçeyim? Bekliyorum.

Evet, başladım Partition 1 seçip ilerleyeceğim ama Partition çıkması normal mi kurulumda?

İnternet bağlamayı bypass edebiliyorsunuz. O hadi sizi bir ağa bağlayalım kısmında Shift+F10 yapın CMD açılacak çıkan ekrana "OOBE\BYPASSNRO" (tırnak işaretini silin) kodunu yazıp Enter'a tıklayın. Restart atacak tekrar o kısma geldiğinizde alt kısımda internet bağlantım yok kısmı aktif olacak. Anlamadıysanız video atabilirim direkt.

Yok, anladım hocam, deneyeceğim, olmazsa atarız, sağ olun.

IMG_20260706_211708_154.webp

IMG_20260706_212107_254.webp

Son düzenleme:
Belgelerim klasöründe ETS dosyalarım gitmiş, acaba akıllı depolama silmiş olabilir mi? Oyun ayarları uçmuş, hayret. Neyse, başlayalım; formata zaten gidecekti, HDD'de hepsi yedekli.

Merak ettiğim için denemek istedim. Başlıyorum; yazılım ölçümleri her zaman hata çakışması yapabilir, bence.

Evey hocam yine partition 1_2 seçenekleri çıktı, bu normal mi? Hangisini seçeyim? Bekliyorum.

Evet başladım Partition 1 seçip ilerleyeceğim ama Partition çıkması normal mi kurulumda?
Normal hocam UEFİ NTFS için var Partition 2 normal yani Partition 1 seçip devam edin.

Evet, başladım Partition 1 seçip ilerleyeceğim ama Partition çıkması normal mi kurulumda?

Yok, anladım hocam, deneyeceğim, olmazsa atarız, sağ olun.

Eki Görüntüle 263694

Eki Görüntüle 263697
Estağfurullah hocam sorun değil.