D Deltore Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 106 Beğeniler 18 2 Aralık 2025 #1 Şimdi yeni Windows 11 kurdum. Driverları nasıl kuracağım? Wi-Fi falan gözükmüyor. Kutudan da USB çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi yeni Windows 11 kurdum. Driverları nasıl kuracağım? Wi-Fi falan gözükmüyor. Kutudan da USB çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hououin Kyouma Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 661 Çözümler 2 Beğeniler 393 2 Aralık 2025 #2 Anakart modeli paylaşır mısın? Ekran kartı ve chipset sürücüsünü kursan yeterli oluyor.
KS KS D Deltore Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 106 Beğeniler 18 2 Aralık 2025 #3 Hououin Kyouma dedi: Anakart modeli paylaşır mısın? Ekran kartı ve chipset sürücüsünü kursan yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... hocam wifi yı kurabilsem güncellemeler ile halledirme wifi yi kuramıyorum Hououin Kyouma dedi: Anakart modeli paylaşır mısın? Ekran kartı ve chipset sürücüsünü kursan yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... https://app.hb.biz/K4juXoIPQJHg ürün bu hocam siz bakarsanız daha sağlıklı olur.
Hououin Kyouma dedi: Anakart modeli paylaşır mısın? Ekran kartı ve chipset sürücüsünü kursan yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... hocam wifi yı kurabilsem güncellemeler ile halledirme wifi yi kuramıyorum Hououin Kyouma dedi: Anakart modeli paylaşır mısın? Ekran kartı ve chipset sürücüsünü kursan yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... https://app.hb.biz/K4juXoIPQJHg ürün bu hocam siz bakarsanız daha sağlıklı olur.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 2 Aralık 2025 #4 Üreticinizin web sitesinden bulabilirsiniz sürücüyü. Marka ve modeli aratırsanız çıkacaktır ilk sonuçlarda.
Üreticinizin web sitesinden bulabilirsiniz sürücüyü. Marka ve modeli aratırsanız çıkacaktır ilk sonuçlarda.
KS KS D Deltore Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 106 Beğeniler 18 2 Aralık 2025 #5 Ömer_Yeter dedi: Üreticinizin web sitesinden bulabilirsiniz sürücüyü. Marka ve modeli aratırsanız çıkacaktır ilk sonuçlarda. Genişletmek için tıkla... hocam siteye giremiyorum ki, wifi yok.
Ömer_Yeter dedi: Üreticinizin web sitesinden bulabilirsiniz sürücüyü. Marka ve modeli aratırsanız çıkacaktır ilk sonuçlarda. Genişletmek için tıkla... hocam siteye giremiyorum ki, wifi yok.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 2 Aralık 2025 #6 Deltore dedi: Hocam siteye giremiyorum ki, Wi-Fi yok. Genişletmek için tıkla... Farklı bir laptop var mıdır? Eğer varsa oradan yükleyip USB ile aktarım gerçekleştirin.
Deltore dedi: Hocam siteye giremiyorum ki, Wi-Fi yok. Genişletmek için tıkla... Farklı bir laptop var mıdır? Eğer varsa oradan yükleyip USB ile aktarım gerçekleştirin.
KS KS D Deltore Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 106 Beğeniler 18 2 Aralık 2025 #7 Ömer_Yeter dedi: Farklı bir laptop var mıdır? Eğer varsa oradan yükleyip USB ile aktarım gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... iş uzadı yani.. Ömer_Yeter dedi: Farklı bir laptop var mıdır? Eğer varsa oradan yükleyip USB ile aktarım gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... ethernete bağladım bir şekilde , internet var gözüküyor. bu seferde güncellemeleri denetle kısmında 5dk dır denetliyor. markanın sitesinden kurucam
Ömer_Yeter dedi: Farklı bir laptop var mıdır? Eğer varsa oradan yükleyip USB ile aktarım gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... iş uzadı yani.. Ömer_Yeter dedi: Farklı bir laptop var mıdır? Eğer varsa oradan yükleyip USB ile aktarım gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... ethernete bağladım bir şekilde , internet var gözüküyor. bu seferde güncellemeleri denetle kısmında 5dk dır denetliyor. markanın sitesinden kurucam
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 2 Aralık 2025 #8 Deltore dedi: Şimdi yeni Windows 11 kurdum. Driverları nasıl kuracağım? Wi-Fi falan gözükmüyor. Kutudan da USB çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Telefonunu USB kabloyla bilgisayara tak telefonda USB internet paylaşımı USB tethering aç bilgisayar internete çıkar Windows Update'i aç tüm sürücüleri indir Wi-Fi otomatik gelir. Fazla anlamıyorsan bunu yap tavsiyem bu olur sana.
Deltore dedi: Şimdi yeni Windows 11 kurdum. Driverları nasıl kuracağım? Wi-Fi falan gözükmüyor. Kutudan da USB çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Telefonunu USB kabloyla bilgisayara tak telefonda USB internet paylaşımı USB tethering aç bilgisayar internete çıkar Windows Update'i aç tüm sürücüleri indir Wi-Fi otomatik gelir. Fazla anlamıyorsan bunu yap tavsiyem bu olur sana.