Detaylar
Kim cevapladı?Hangi sürüm, Windows 11 Pro mu Windows 11 Home mu?Dostlar Windows 11 key almak istiyorum ama kutulu fiyatlar 5 binden aşağı yok, internette satılan keyler güvenilir mi? Nereden güvenilir olacak şekilde ne kadara alabilirim?
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans
Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi.
Thanos
Üstün
Home, Pro farketmez hocam güvenilir olsun yeter.Hangi sürüm, Windows 11 Pro mu Windows 11 Home mu?
Güvenilir midir?Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans
Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi.www.saglamlisans.com
İnternette satılan ucuz keyleri almaktansa Massgrave çok daha mantıklı. Paranız cebinizde kalsın.
massgrave.dev
Microsoft Activation Scripts | MAS
An open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
@pashagang hocamın attığı site güvenilir.Home, Pro farketmez hocam güvenilir olsun yeter.
Güvenilir midir?
Thanos
Üstün
Bu tam olarak nedir, hiç duymadım.İnternette satılan ucuz keyleri almaktansa Massgrave çok daha mantıklı. Paranız cebinizde kalsın.
![]()
Microsoft Activation Scripts | MAS
An open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.massgrave.dev
PowerShell yoluyla etkinleştirme yapıyorsunuz. Güvenilir bu da. Çoğu kişi öyle yapıyor.
Thanos
Üstün
Bunu da bir düşüneyim.PowerShell yoluyla etkinleştirme yapıyorsunuz. Güvenilir bu da. Çoğu kişi öyle yapıyor.
Forumlarda en çok sağlamlisans'ı duyuyorum, sanırım oradan alacağım.Sağlam lisans, jet lisans, golisans bunlar sağlam düşünmeden alabilirsiniz. Sadece Trendyol'da satılan 20 TL'lik keyleri denemedim onları bilmiyorum.
Trendyol'tan teknoloji ile ilgili hiçbir şeyi almam allah korusun.Sağlam lisans, jet lisans, golisans bunlar sağlam düşünmeden alabilirsiniz. Sadece Trendyol'da satılan 20 TL'lik keyleri denemedim onları bilmiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-