Luca

Çalışkan
Merhaba, Windows 11 kullanıyorum YouTube'da format atmak için izlemediğim video kalmadı fakat format atamadım daha öncesinde atmıştım fakat şimdi beceremedim bilgisayarda virüs olma ihtimali yüksek olduğu için temiz kurulum yapmak istiyorum.

USB belleğe Windows 11 ISO dosyasını Rufus ile yazdırdım fakat kurulum kısmında her şeyi sil seçeneği çıkmadı ve görseldeki yer açıldı Recep Baltaş'ın tüm Windows 11 kurulum videolarını izledim videolardaki gibi olmuyor bende ne yapmam gerek lütfen yardımcı olur musunuz?

Video linki atmayın videolardaki seçenekler karşıma çıkmıyor.

IMG_0601.webp

Son düzenleme:
Disk 0I sildim ve flash bellekte gözükmüyor artık BIOS ekranında 🥲

Disk 1'i mi demek istedin? Eğer onu sildiysen format USB'sini tekrar oluştur, Windows 11'in eski yükleme ekranına geri dön. Orada kurmak istediğin diskin bütün bölümlerini sil. Eğer silemezsen diskpart kullanarak sil.

Merhaba, Windows 11 kullanıyorum YouTube'da format atmak için izlemediğim video kalmadı fakat format atamadım daha öncesinde atmıştım fakat şimdi beceremedim bilgisayarda virüs olma ihtimali yüksek olduğu için temiz kurulum yapmak istiyorum.

USB belleğe Windows 11 ISO dosyasını Rufus ile yazdırdım fakat kurulum kısmında her şeyi sil seçeneği çıkmadı ve görseldeki yer açıldı Recep Baltaş'ın tüm Windows 11 kurulum videolarını izledim videolardaki gibi olmuyor bende ne yapmam gerek lütfen yardımcı olur musunuz?

Video linki atmayın videolardaki seçenekler karşıma çıkmıyor.

Eki Görüntüle 176673

Winndows 11 de eski arayüze geçme şansında var yeni arayüzünde hiçbir şey belli olmuyor disk bölme tarafına gelmeden küçük yazı ile eski arayüze geç seçeneği var oradan daha iyi yaparsın sen ona alışıksın besbelli son sürüm Windows 11 ISO sunu indir kurmaya başla.

Kanka farklı PC'den Rufus ve Windows 11 ISO indiriyorsun sonra bilgisayara takıyorsun BIOS ekranına gelerek takılı olan USB belleği en üste alıyorsun yazılım şartlarını falan kabul ettikten sonra kurulum diski seçeceksin kendi SSD'ni seçtikten sonra formatlaya basıyorsun sonra ileri diyorsun bu kadar. bir de usb'ni silmiş olsan bile başka bilgisayarda rufusda gözükür.