Grace Peace Homelander Üyecik Katılım 23 Haziran 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 5 Yer Vought Tower Bugün 18:37 #1 Counter-Strike 2 oyununda atölyedeki FPS benchmark haritaları ile testler uyguladım. Bütün ayarlar aynıydı. Windows 11 son sürüm ortalama 600 FPS veriyordu. CachyOS ise ortalama 900 FPS veriyordu. Arkadaşlar bu normal mi ? BIOS ayarlarım da sabit ve aynıydı. Ben uzun süredir Windows kullanmıyordum ama bu kadar mı kötü bu işletim sistemi ? AMD CPU ve GPU kullanıyorum.
Counter-Strike 2 oyununda atölyedeki FPS benchmark haritaları ile testler uyguladım. Bütün ayarlar aynıydı. Windows 11 son sürüm ortalama 600 FPS veriyordu. CachyOS ise ortalama 900 FPS veriyordu. Arkadaşlar bu normal mi ? BIOS ayarlarım da sabit ve aynıydı. Ben uzun süredir Windows kullanmıyordum ama bu kadar mı kötü bu işletim sistemi ? AMD CPU ve GPU kullanıyorum.
Fahare Uzman Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 265 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 172 Bugün 18:51 #2 AMD kartlarda performans artışı oluyordu da bu abartı geldi bakmışken gecikme değerlerini ve bilgisayarın özelliklerini belirtir misin.
AMD kartlarda performans artışı oluyordu da bu abartı geldi bakmışken gecikme değerlerini ve bilgisayarın özelliklerini belirtir misin.
CRT_User Üstün Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 771 Çözümler 5 Beğeniler 700 Bugün 18:53 #3 Bende de Half Life ve CS'de inanılmaz FPS farkı ediyor. Valve oyunları Linux'ta daha iyi çalışıyor.
KS KS Grace Peace Homelander Üyecik Katılım 23 Haziran 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 5 Yer Vought Tower Bugün 18:59 #4 Fahare dedi: AMD kartlarda performans artışı oluyordu da bu abartı geldi bakmışken gecikme değerlerini ve bilgisayarın özelliklerini belirtir misin. Genişletmek için tıkla... Keşke FPS benchmark sonuçlarımı screenshot alsaydım. Linuxte ve windowstayken. CPU: 7500x3D Gpu: RX 9060 XT 16 GB VRAM Ram: ddr5 cl30 6000mhz 16 GB CRT_User dedi: Bende de Half Life ve CS'de inanılmaz FPS farkı ediyor. Valve oyunları Linux'ta daha iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama bu kadar fark normal mi hocam ben ya yanlış bir şey yaptım ya da Windows çok kötü
Fahare dedi: AMD kartlarda performans artışı oluyordu da bu abartı geldi bakmışken gecikme değerlerini ve bilgisayarın özelliklerini belirtir misin. Genişletmek için tıkla... Keşke FPS benchmark sonuçlarımı screenshot alsaydım. Linuxte ve windowstayken. CPU: 7500x3D Gpu: RX 9060 XT 16 GB VRAM Ram: ddr5 cl30 6000mhz 16 GB CRT_User dedi: Bende de Half Life ve CS'de inanılmaz FPS farkı ediyor. Valve oyunları Linux'ta daha iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama bu kadar fark normal mi hocam ben ya yanlış bir şey yaptım ya da Windows çok kötü
Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.924 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.600 Yer The Lands Between Bugün 19:23 #5 CachyOS'e bir ara, VRAM yönetimiyle alakalı bir yazılım gelmişti, o açık mı? Çok fark ediyor açıkken, bazı oyunlarda 2-3 kat artıyor FPS.
CachyOS'e bir ara, VRAM yönetimiyle alakalı bir yazılım gelmişti, o açık mı? Çok fark ediyor açıkken, bazı oyunlarda 2-3 kat artıyor FPS.
KS KS Grace Peace Homelander Üyecik Katılım 23 Haziran 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 5 Yer Vought Tower Bugün 19:39 #6 Kaays dedi: CachyOS'e bir ara, VRAM yönetimiyle alakalı bir yazılım gelmişti, o açık mı? Çok fark ediyor açıkken, bazı oyunlarda 2-3 kat artıyor FPS. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm hiç kontrol etmemiştim onu hocam
Kaays dedi: CachyOS'e bir ara, VRAM yönetimiyle alakalı bir yazılım gelmişti, o açık mı? Çok fark ediyor açıkken, bazı oyunlarda 2-3 kat artıyor FPS. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm hiç kontrol etmemiştim onu hocam