İncelediğiniz iki fotoğrafın da "CİHAZ 2"ye ait olduğunun umarım farkındasınızdır.
İncelediğiniz iki fotoğrafın da "CİHAZ 2"ye ait olduğunun umarım farkındasınızdır.
Hocam, iPhone şu an kardeşimin olduğu için oradakileri sildim ama S24 Ultra'dakiler duruyor. Oradan baktığım kadarıyla yüklenen kapı fotoğraflarının konudaki görsel ile alakası yok.
Dostum, "cihaz 2 olanların hepsi 1 cihaz, cihaz 1 olanların hepsi başka bir cihaz" yani bu kadar zor değildi bunu anlamak. Senin attığın görseli ciddi ciddi açmamıştım bile, fakat cidden bunu nasıl anlamadın?Arkadaşın attığı iki farklı linkten indirildi fotoğraflar.
Bir fikrim yok ancak o cihazda bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.
Cahilim.Iphone 11 ve S24 Ultra kıyaslayip iphone her zaman öndedir diyen bir kişinin kafa yapısını anlamıyorum.
Bunu yapmam için yeni iPhone almış olmam veya Apple'dan para almam lazım, mantıklı bulmak için çünkü başka mantıklı açıklaması yok. Ben tekrar çekim yapacağım. iPhone 11 şu an yanımda değil, 1-2 haftaya tekrar daha iyi ortamlarda çekimler yapıp doğru format ile yüklemeye çalışacağım.Propaganda post. Böyle bir şeyin olması teknik olarak imkansız.
Kamerası daha iyi demedim, gece performansını beğenmediğimi söyledim. Neden herkes konuyu farklı yerlere çekiyor?İp11 S24 Ultra'nun kamera olarak yakınına değil, aynı mahallesine bile yaklaşamaz
Abartmayalım hocam.