Windows 11 daha iyi artık. Ancak hala Windows 10 tadı veremiyor. Windows 10 özelleştirme seçenekleri çok iyiydi. Ben görev çubuğunu yukarıda kullanırdım. Windows 11'de bunu neden kaldırdılar anlamıyorum. Bir parçam eksik sanki.

Ayrıca sistemin eskiyse Windows 10 daha iyidir. Ancak günümüze göre orta-iyi sınıfına giriyorsa ki sisteminiz gayet iyi. Windows 10 ile 11 arasında çok performans farkı olacağını sanmıyorum bellek kullanımı dışında.

Yaw kral, küçük bir işi halletmek için Windows 11 indirdim, hem de Pentium işlemciye! İşlemcin Ryzen 5; yükle Windows 11, kullan!

Windows 11'in hala animasyon kaynaklı sorunları vardır. Dosya Gezgini 10'e göre daha yavaş açılır Ayarlar açıkken Windows + Tab yaparken arada kasılmalar olur. Sistem açıldıktan sonra Başlat menüsünü açarken nadiren de olsa kasılarak takılarak açılır. Bağlam menüsü 10'a göre gecikmeli açılır.

Windows 10 hala daha Windows 11'den kat ve kat hızlıdır uygulamalar Dosya Gezgini çok daha hızlı açılır Oyun performansı olarak da uzun süre 11 kullanmış ve 1 haftadır 10'a geçmiş biri olarak 10'un daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Ama sisteminiz gayet güncel FPS olarak zaten yeterli FPS'i alırsınız geçip deneyebilirsiniz.

11'in en büyük güzelliği Dosya Gezgini sekme özelliği kullanışlı ve işime yarıyordu.

11, 10'u tokat manyağı yapar artık. 10 ne kadar güzel olsa da bitti.
O biraz zor hocam.
2 3 tane yeni sürüm çıkması lazım bunun için windows 11 de animasyonlar hala hantal hala problemli.
Windows 10 ise 4. yılındayken şu anki halinden daha iyiydi inanın.
Windows 11 ise eskiye göre iyi ama 10 varken hiç şansı yok maalesef.

O biraz zor hocam.
2 3 tane yeni sürüm çıkması lazım bunun için windows 11 de animasyonlar hala hantal hala problemli.
Windows 10 ise 4. yılındayken şu anki halinden daha iyiydi inanın.
Windows 11 ise eskiye göre iyi ama 10 varken hiç şansı yok maalesef.
24H2 sürümü dışında hiç problem yaşamadım ben bence sisteme göre de değişiyor.