Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Merhaba, çoğu kişi saçma sapan buglar ve hatalar yaşadığını söylüyor. Harbiden Windows 11 bu kadar hatalı ve kötü bir işletim sistemi mi? Windows 10 kullanmak daha mı mantıklı?
Sistem yeterliyse Windows 11'de sorun yaşamadan kullanırsın. Ama sistem Windows 11 için iyi değilse Windows 10 daha sağlıklı olur. Onda da artık Windows 10 LTSC öneririm.
İlk yayınlandığı gibi değil, gayet düzgün çalışıyor artık. Kaç yıl oldu şu konuları açmaktan sıkılmadınız.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Hocam yetmedi mi artık şu konular? Millet Trendyol'dan aldığı 3. nesil bilgisayara kuruyor sonra vay efendim yavaş vay efendim hatalı. Tek bir hata görmedim yıllardır. Microsoft sisteminiz desteklemiyor diyorsa kullanmayacaksınız bu kadar basit. Yeni nesil sistemlerde gayet iyi çalışıyor, Windows 10 ile kıyaslanamaz.
Son düzenleme:
Sorun yaşayanlar spesifik kullanıcılar. Mesela ben Bluetooth ve FTP gibi sorunlar yaşadığım için kullanmıyorum. İş yerindeki bilgisayara geçen haftalarda buraya danışarak Windows 11 kurdum. Kullandığımız makineler ve yazıcılar düzgün çalışmamaya başladı. Mecburen 10'a döndük.
Günlük kullanıcıysanız bir problem olmaz. A dan Z'ye her şeyi kapatarak kullanacağınız için, ortada sorun çıkaracak bir şey kalmıyor.
Günlük kullanıcıysanız bir problem olmaz. A dan Z'ye her şeyi kapatarak kullanacağınız için, ortada sorun çıkaracak bir şey kalmıyor.