NeonCircuit

Uzman
Hocam şimdi de Windows 11 formatı atmak istedim ve bu hatayı alıyorum. Demin ki SSD sorununu yaşayan kişiyim. SSD değişitirmemi söylediniz ama şu an gelir sebeplerinden dolayı bunu yapamam. Format atayım dedim şimdi de bu hatayla karşı karşıyayım. Şu anlık dosyayla alakalı hiçbir şey yapamıyor bu bilgisayar da. @bicy

Dosya Ekleri

• IMG_4749.webp
    IMG_4749.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 70
ISO dosyasını nereden indirdiniz? Farklı bir ISO ile tekrar dener misiniz? Sistem özellikleri nedir?

ISO'yu USB'ye Rufus ile yazdırıyorsanız, yazdırmadan önce gelen pencerede tüm kutuları işaretleyin.
Birkaç hafta oluyor isoyu belleğe yazdırma işlemim. Yani en son fotmatladığımda sorun olmuyordu.

@NeonCircuit, tekrardan yazdırma şansınız var mı? ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden indirin.
Yazdırma olarak yedek pcm yok. Formatlarken de diskleri temizlemiştim (bu hatayı alacağımı bilmeyerek). Masaüstü gitti haliyle. Ne yapcam bilmiyorum.

@NeonCircuit, tekrardan yazdırma şansınız var mı? ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden indirin.
Şu an biostayım işte. Ne yapmam gerekeceğini bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_4750.webp
    IMG_4750.webp
    4,9 MB · Görüntüleme: 33
@NeonCircuit, yakınlarda internet kafe varsa internet kafeye gidip orada yapın. Rufus kullandıysanız Rufus yerine Windows'un kendi USB'ye yazdırma aracı ile yazdırmayı deneyebilirsiniz.
İnternet cafe bu saatte de gidemem. Yarın bakarım artık.

@NeonCircuit, yakınlarda internet kafe varsa internet kafeye gidip orada yapın. Rufus kullandıysanız Rufus yerine Windows'un kendi USB'ye yazdırma aracı ile yazdırmayı deneyebilirsiniz.
Bu sorunun neyden kaynaklandığı hakkında bilginiz yok mu hocam?

Aynisini bende yasadim. Bilgisayar kapaliyken USB'yi sökün tekrar takin bir daha deneyin hatayi alirsaniz tekrar aynisini yapin sonradan vermeyecektir.

Aynı hatalar tekrarlar ise RAM arızası olabilir. Benim 1 tanesi arızalanmış Windows kuramıyordum.
Bir tanesini söküp denedim kurulmuştu. Farklı USB ve ISO dosyaları çare olmaz ise RAM slotundan bir tanesini çıkartıp deneyin.