21428

Üyecik
Az önce Steam'de oyun indirirken disk yazma hatası verdi ve D diski bir anda kendiliğinden kayboldu. Daha sonra kablo ve portu değiştirdim ve Disk Yönetimi'nden "Basit Birim Ata" dedim ve gözükmeye başladı. Şimdi ise D diski, CrystalDiskMark ile test ettiğimde kendi kendine açılıp kapanıyor. Aynı şekilde Steam'den bir oyun indirdiğimde de D diski penceresi açılıyor. HD Tune ve CrystalDiskInfo ile test yaptığımda bir problem görünmüyor. WD Blue 1 TB SATA3 SSD kullanıyorum. Sistem C diskine kurulu.

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını degiştir > gelişmiş güç ayarlarını degiştir >sabit disk

Sabit disk kapatmak için beklenecek süreyi ayarlayın .

Yaptım ama maalesef test yaptığımda yine D diski pencere olarak kendiliğinden açıldı. Muhtemelen Steam'de vs tekrar devam edecek. SSD'de sorun gözükmüyor ama yine de garantiye mi göndersem diye düşünüyorum.

Yaptım ama maalesef test yaptığımda yine D diski pencere olarak kendiliğinden açıldı. Muhtemelen Steam'de vs tekrar devam edecek. SSD'de sorun gözükmüyor ama yine de garantiye mi göndersem diye düşünüyorum.

Steam'de oyun indirdim. İndirme tamamlandı ve D diski klasörü tekrar kendiliğinden açıldı.

Son düzenleme: