Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

windowser

Becerikli
Merhaba arkadaşlar,

Windows 11 kullanıyorum ve oyunlarım çok geç açılmaya başladı. Netteki bütün yöntemleri denedim. Daha önce de yaşadım aynı sorunu. Format atarak düzelttim ama tekrar başıma geldi. Formatsız çözmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunların açılması 40 50 dakika sürüyor ancak açıldıktan sonra hiçbir sorun yok.
İnanılmaz bir süre. ProcMon raporu paylaşın.

İnanılmaz bir süre. ProcMon raporu paylaşın.

Rehberi birebir yaptım ancak raporlar ekrana düşmüyor.

Dediğim gibi aynı sorunu 5 ay öncede yaşamıştım ,DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücüsü kaldırdım sistem geri yükleme yaptım yine de düzelmemişti isterseniz tekrar yapabilirim.

Ekran kartı sürücüsünü kaldırdım Windows tekrar yükledi sorun artarak devam ediyor Steam de geç açılmaya başladı.

Son düzenleme:
Sorunun disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum açıkçası. İlk iş olarak HDD'leri fiziksel olarak sök ve tekrar durumu kontrol et.

Olmazsa oyunlardan birini C'ye kopyala ve D diskini de söküp kontrol et.

Ana SSD'nin de Kodak olması sorunun sebebplerinden biri olabilir, emin değilim. Ama bence bu sorun disk sorunu. Deneyip konuya yazarsın. HDD'leri fizksel oalrak sökmek önemli!

Sorunun disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum açıkçası. İlk iş olarak HDD'leri fiziksel olarak sök ve tekrar durumu kontrol et.

Olmazsa oyunlardan birini C'ye kopyala ve D diskini de söküp kontrol et.

Ana SSD'nin de kodak olması sorunun sebebplerinden biri olabilir, emin değilim. Ama bence bu sorun disk sorunu. Deneyip konuya yazarsın. HDD'leri fizksel oalrak sökmek önemli!

Bütün diskleri söktüm yalnız C var ve sorun aynı devam ediyor format attıktan sonra 4 5 ay sorunsuz kullanıp sonradan böyle olması sizce de ilginç değil mi?