Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gökhan38

Çalışkan
Merhaba, yeni gelen PC’ye BIOS güncellemesi ve ayarlarını yaptım, Windows’un bütün güncellemelerini yükledim. Windows 11’e geçiş yaptım, daha önce 10 kullanıyordum. PC’de normalde hiçbir sorun yok ama oyun açtığımda oyunun sesini alıyorum, giriş ekranının görüntüsü ise siyah ekranda kalıyor. Görev Yöneticisi’nden kapatınca da 1 dakika sürmüyor, bütün uygulamalar ve Görev Yöneticisi yanıt vermemeye başlıyor. Bu olay sadece oyun (PUBG) açtığımda oluyor. Başka oyunlarda denemedim ama sorunun nedenini ve çözümünü bilen var mı? Biraz araştırdım ve edindiğim bilgiye göre Windows 11’in izinleriyle alakalı bir durum gibi görünüyor.

Çözüm
Son sürüme çekip tekrar dener misin?

Hocam sorun garip bir şekilde düzeldi. Denetim masası>programlar>win özelliklerini aç veya kapat>net Framework 3.5 ve 4.8'i aktifleştirdim. PUBG'yi yönetici olarak çalıştır tikini kaldırdım. Bir de Framework ön izleme güncellemesi gelmiş Windows onu yaptı sonra düzeldi. İlginiz için teşekkür ederim. Bir daha sorun yaşarsam AMD'den son sürüm yüklerim.
Son sürüme çekip tekrar dener misin?

Hocam sorun garip bir şekilde düzeldi. Denetim masası>programlar>win özelliklerini aç veya kapat>net Framework 3.5 ve 4.8'i aktifleştirdim. PUBG'yi yönetici olarak çalıştır tikini kaldırdım. Bir de Framework ön izleme güncellemesi gelmiş Windows onu yaptı sonra düzeldi. İlginiz için teşekkür ederim. Bir daha sorun yaşarsam AMD'den son sürüm yüklerim.

Çözüm