Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kadir Tınaz

Başarılı
Yer
Bolu
Arkadaşlar bugün bilgisayarımı açtığımda bir sorun mu bilmiyorum ama renkler değişti. Bu güncellemeyle gelen bir şey mi?
Yeşil.webp
Mavi ve Kırmızı.webp

Çözüm
Muthemelen disk doluluk göstergesini ve ilerleme çubuğunun renklerinin biraz koyulaştığını söylemek istediz. Buna benzer bir değişikliği bir kullanıcı fark etmiş.

Muhtemelen yine bir değişiklik söz konusu.

Telefon ile renginin değiştiği yerlerin görüntüsünü atın. Bulanık falan gözüküyorsa(özellikle kırmızı renklerde belli oluyor) renk ayarı bozulmuş olabilir.

Ben bu sorunu uyku ve ekranın otomatik kapanma modu açıkken yaşıyorum. Bu modları kapalı kullanıyorum. Windows 11 veya monitör kaynaklı olabilir bilemiyorum.

Monitör ile gelen kabloyu kullanırken de bazen bilgisayar başlatınca yaşanırdı. Kablo değişince bu sorun ortadan kalktı.

Bende böyle gözüküyor. Ama renk ayarınız bozuksa görseli benim gördüğüm gibi görmezsiniz.

2025-04-14_14-31.webp

2025-04-14_14-35.webp

Renk ayarlarım da bu şekilde.

2025-04-14_14-33.webp

2025-04-14_14-33_1.webp

Monitör kaynaklı bir sorun yoksa veya renk bulanıklığı gibi, görev çubuğu vb. renk ayarlarını açman genel koyu temayı bozabiliyor. Dinamik aydınlatma ayarlarını da cihaz kullanmıyorsan kapatabilirsiniz. Belki bu ayarlar da YT'un sinematik ışıklandırması gibi renk yayıyor olabilir. İyi bir monitörünüz yoksa bu tarz şeyler tamamen göz yoruyor.

2025-04-14_14-37.webp

Son düzenleme: