S C O

Uzman
Makaleler
1
Windows 11 kullanıyorum arkadaşlar.
Aşağıda attığım fotoğraftaki gibi sürekli sanal masaüstü (geçiş) ekranı kendi kendine açılıyor.
İnternetten araştırdım, CTRL + Win + D tuşlarına basınca açıldığını söylüyorlar ama ben klavye kısayollarını kullanmadan, bu ekran otomatik olarak çıkıyor.

Bunu kapatmanın bir yolu var mı?
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz lütfen?

1761992347140.webp

Aynısını yazmıştım hocam ama klavyeye basmadan oluyor demiş arkadaşımız (: O yüzden mesajımı sildirdim.
Klavyeye bir sey doktuyse, sivi vb ondan olablir belki. Bazen kazadan sonra hemen bu tur sorunlar ortaya cikmiyor. Kendisi yerine baskasi dokup soylememiste olabilir. Notebook değilse baska klavye ile denemekte fayda var. En azindan yazilim donanim ayrimi yapilir sorun kaynagi olarak. PC ise klavyeyi ayirip yarim saat beklerse baska klavye takmadan da anlar aslinda.

Son düzenleme:
Klavyeye bir sey doktuyse, sivi vb ondan olablir belki. Bazen kazadan sonra hemen bu tur sorunlar ortaya cikmiyor. Kendisi yerine baskasi dokup soylememiste olabilir. Notebook değilse baska klavye ile denemekte fayda var. En azindan yazilim donanim ayrimi yapilir sorun kaynagi olarak. PC ise klavyeyi ayirip yarim saat beklerse baska klavye takmadan da anlar aslinda.
Günaydın kardeşim.

Yok, herhangi bir sıvı dökülmedi. Bende başka bir klavye yok ama mevcut klavyeyi çıkartıp denedim, yine aynı sorunla karşılaştım. Ekranda hâlâ sanal masaüstü geçişi çıkıyor.