Örneğin 7 gün öncesine dönmek istiyorum fakat bana hangi tarihe döndüğünün ya da dönüleceğinin bilgisini vermiyor Windows ya da veriyor da ben mi göremiyorum anlayamadım. Etkilenen uygulama bulunamadı diyor. Windows 10'da rahatlıkla yapıyordum.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sistem, önemli güncelleştirmeler yapmadan önce otomatik olarak geri yükleme noktası oluşturur ve tarihi yanında yazar. Hiçbir işlem olmadığı zaman kendi kendine geri yükleme noktası oluşturmaz. Kendiniz istediğiniz zaman geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz.
Kendinizin o vakitte bir geri yükleme noktası oluşturması gerekiyordu, yoksa böyle bir şey yapamaz.Örneğin 7 gün öncesine dönmek istiyorum fakat bana hangi tarihe döndüğünün ya da dönüleceğinin bilgisini vermiyor Windows ya da veriyor da ben mi göremiyorum anlayamadım. Etkilenen uygulama bulunamadı diyor.
Hımm. Windows 10'da böyle değildi sanki, doğru mu hatırlıyorum?Kendiniz o vakitte bir geri yükleme noktası oluşturmanız gerekiyor, yoksa böyle bir şey yapamaz.
Hayır, böyleydi. Sistem normalde otomatik geri yükleme noktaları oluşturmuyor.Hımm. Windows 10'da böyle değildi sanki, doğru mu hatırlıyorum?
Sistem, önemli güncelleştirmeler yapmadan önce otomatik olarak geri yükleme noktası oluşturur ve tarihi yanında yazar. Hiçbir işlem olmadığı zaman kendi kendine geri yükleme noktası oluşturmaz. Kendiniz istediğiniz zaman geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz.
Allah Allah. Ben mi yanlış hatırlıyorum ki? Direkt olarak bir tarih seçip de o tarihe döneyim diye bir şey yoktu ama sanki süreç olarak şöyle 10 15 gün öncesine döndüğümü hatırlar gibiyim Windows 10'da. Eğer dediğiniz gibiyse yanlış hatırlıyorumdur sanırım. Cevap için teşekkür ederim.Hayır, böyleydi. Sistem normalde otomatik geri yükleme noktaları oluşturmuyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347