Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
22
Yer
Cordis Die
Örneğin 7 gün öncesine dönmek istiyorum fakat bana hangi tarihe döndüğünün ya da dönüleceğinin bilgisini vermiyor Windows ya da veriyor da ben mi göremiyorum anlayamadım. Etkilenen uygulama bulunamadı diyor. Windows 10'da rahatlıkla yapıyordum.

1.webp

Çözüm
Sistem, önemli güncelleştirmeler yapmadan önce otomatik olarak geri yükleme noktası oluşturur ve tarihi yanında yazar. Hiçbir işlem olmadığı zaman kendi kendine geri yükleme noktası oluşturmaz. Kendiniz istediğiniz zaman geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz.

1722700302866.webp
1722700435803.webp
Örneğin 7 gün öncesine dönmek istiyorum fakat bana hangi tarihe döndüğünün ya da dönüleceğinin bilgisini vermiyor Windows ya da veriyor da ben mi göremiyorum anlayamadım. Etkilenen uygulama bulunamadı diyor.
Kendinizin o vakitte bir geri yükleme noktası oluşturması gerekiyordu, yoksa böyle bir şey yapamaz.

Sistem, önemli güncelleştirmeler yapmadan önce otomatik olarak geri yükleme noktası oluşturur ve tarihi yanında yazar. Hiçbir işlem olmadığı zaman kendi kendine geri yükleme noktası oluşturmaz. Kendiniz istediğiniz zaman geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz.

1722700302866.webp
1722700435803.webp

Çözüm
Hayır, böyleydi. Sistem normalde otomatik geri yükleme noktaları oluşturmuyor.
Allah Allah. Ben mi yanlış hatırlıyorum ki? Direkt olarak bir tarih seçip de o tarihe döneyim diye bir şey yoktu ama sanki süreç olarak şöyle 10 15 gün öncesine döndüğümü hatırlar gibiyim Windows 10'da. Eğer dediğiniz gibiyse yanlış hatırlıyorumdur sanırım. Cevap için teşekkür ederim.