MasterKing25

Yetkin
Yer
Erzurum
Merhaba. Windows 11 kullanıyorum dün "something happened and your pin isn't available" diye bir hata ile karşılaştım güvenli moda giriş yaparken neyse internetten bir çözüm buldum çözümü uyguladıktan sonra kullanıcılar klasöründe wsiaccount şeklinde iki farklı dosya gördüm. Bu dosyaları normal bir kullanıcı hesabı klasörüne çevirmem mümkün müdür? Veya nasıl kaldırabilirim bu iki klasörü? Normal silmem yeterli midir?

Wsiaccount.webp

Bu klasörler internete bağlandığınız zaman kayboluyor mu?
Web'de oturum açma, WsiAccount adlı sistem tarafından yönetilen bir yerel hesap kullanır. Web'de oturum açmayı etkinleştirdiğinizde hesap otomatik olarak oluşturulur ve kullanıcı seçim listesinde görüntülenmez. Bir kullanıcı Web oturum açma kimlik bilgisi sağlayıcısını her kullandığında, WsiAccount hesabı etkinleştirilir. Kullanıcı oturum açtıktan sonra hesap devre dışı bırakılır.
Size tavsiyem sıfırdan kurulum yapmanız. Mirosoft sitesi üzerinden 24H2 sürümü güncel olarak indirebilir kurabilirsin.
ve/ya
[TOOLTIP=] [/TOOLTIP]

Bu klasörler internete bağlandığınız zaman kayboluyor mu?

Size tavsiyem sıfırdan kurulum yapmanız. Mirosoft sitesi üzerinden 24H2 sürümü güncel olarak indirebilir kurabilirsin.
ve/ya
[TOOLTIP=] [/TOOLTIP]
Hayır, şu anda internete bağlı bilgisayarım ama bu iki klasör duruyor yerinde. Dediğim gibi internetteki çözümü uygulamadan önce bu iki klasör yoktu (başka klasör var mıydı emin değilim bu iki klasör yerinde) ama yine de deneyebilirim sıfırdan format atmayı eğer başka çözümü yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, şu anda internete bağlı bilgisayarım ama bu iki klasör duruyor yerinde. Dediğim gibi internetteki çözümü uygulamadan önce bu iki klasör yoktu (başka klasör var mıydı emin değilim bu iki klasör yerinde) ama yine de deneyebilirim sıfırdan format atmayı eğer başka çözümü yoksa.
Alıntıladığım vurgu Microsoft tarafından sunulan çözümdü. Temiz kurulum yapman senin için daha iyi olacak.