Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Zeynx242
Çalışkan
Başka uygulama var mı bu işlemi uygulayabileceğim?Ne kadar bölersen böl Rufus çıkarılabilir diskleri görür. Dahili diski değil.
Zeynx242
Çalışkan
Ventoy'u kullanabilirsiniz. Dahili ve harici disklerde kullanılabilir.
Hayir, sadece HDD'imi görüyor.
Ventoy'u kullanabilirsiniz. Dahili ve harici disklerde kullanılabilir.
Ventoy, HDD'min içindeki verileri siler mi? Oraya yedek aldım.
USB bellek olmadan C diskini bölerek format atabilirsin. (yükseltme değil temiz kurulum)
SSD'den ayırmam mı gerekiyor bunu yapmam için illa? Eğer yaparsam Windows 10'a geçtikten sonra bunu geri kazandırabilir miyim SSD'me?
USB bellek olmadan C diskini bölerek format atabilirsin. (yükseltme değil temiz kurulum)
Yükseltme değil temiz kurulum de diniz ya, pek anlayamadım yani ben bunu kurmaya başlayınca Windows 10 kurulmayacak mı?
Kendi kendine aynı mesajları tekrar atmış, kusura bakmayın.
Yükseltme değil temiz kurulum de diniz ya, pek anlayamadım yani ben bunu kurmaya başlayınca Windows 10 kurulmayacak mı?
Sanki USB bellekten kuruyormuş gibi temiz kurulum oluyor. Evet Windows 10 ISO indirdiyseniz Windows 10 kurulacak. Bu size bağlı.
SSD'den ayırmam mı gerekiyor bunu yapmam için illa? Eğer yaparsam Windows 10'a geçtikten sonra bunu geri kazandırabilir miyim SSD'me?
Boş bir disk olabilir. Ama C diskinden ayrılmış olması gerekiyor. Windows 10 kurdurktan sonra ayırdığınız bölümü tekrar C diskine entegre edebilirsiniz.
Zeynx242
Çalışkan
Sanki USB bellekten kuruyormuş gibi temiz kurulum oluyor. Evet Windows 10 ISO indirdiyseniz Windows 10 kurulacak. Bu size bağlı.
Boş bir disk olabilir. Ama C diskinden ayrılmış olması gerekiyor. Windows 10 kurdurktan sonra ayırdığınız bölümü tekrar C diskine entegre edebilirsiniz.
Çözüm olarak işaretliyorum, sağ olun.
Bu arada,videoda 2. yöntemde ona filanda gerek yok. Sizce hangisini yapayım?Sanki USB bellekten kuruyormuş gibi temiz kurulum oluyor. Evet Windows 10 ISO indirdiyseniz Windows 10 kurulacak. Bu size bağlı.