Nasıl kafayı yedirecek sorunlar oluyor anlamıyorum. Ben de 11 Pro kullanıyorum, yağ gibi akıyor. İlk çıktığı zamandan beri kullanıyorum sadece 1 kere sıkıntım oldu o da bende kaynaklıymış. Windows Updateleri ben anlamıyorum bile, kendi kendine yapıyor bilgisayar boştayken ben sadece yeniden başlatıyorum. Sisteminiz kötü sandım aslında sisteminiz de iyiymiş. İlginç yani. Telemetryleri vs. kapatan programlar var onu deneyin isterseniz. Ben aşağı linkini bırakacağım programı kullanıyorum genelde.
https://github.com/Raphire/Win11Debloat

Windows 10'da da pek stabil olmayan şeyler var.

Emoji paneli ve pano sorunu vardı en son. Parmak izi, yüz tanıma, uyku modu düzgün çalışmıyordu. Bir de Windows Update ile ilgili bir sorun vardı. Bunları göz ardı ederseniz kullanın.
Dolby Vision sorunlu (kırmızı olması gibi) ve eksik desteğe sahip (TV-led desteği yok 10'da).

Nasıl kafayı yedirecek sorunlar oluyor anlamıyorum. Ben de 11 Pro kullanıyorum, yağ gibi akıyor. İlk çıktığı zamandan beri kullanıyorum sadece 1 kere sıkıntım oldu o da bende kaynaklıymış. Windows updateleri ben anlamıyorum bile, kendi kendine yapıyor bilgisayar boştayken ben sadece yeniden başlatıyorum. Sisteminiz kötü sandım aslında sisteminiz de iyiymiş. İlginç yani. Telemetryleri vs. kapatan programlar var onu deneyin isterseniz. Ben aşağı linkini bırakacağım programı kullanıyorum genelde.

Bende 1 yıl kadar sorunsuz kullandım ama özellikle son zamanlarda Windows uptadeleri yapmamaya başladı temiz kurulum yaptım format attım hep hata veriyor Update saçma sapan kendi kendine onarıma giriyor.

Bende 1 yıl kadar sorunsuz kullandım ama özellikle son zamanlarda Windows uptadeleri yapmamaya başladı temiz kurulum yaptım format attım hep hata veriyor Update saçma sapan kendi kendine onarıma giriyor.

İlginç, belki sizin sistem bileşenlerinizin birinde uyumsuzluk yaşayan bir durum olmuştur o zaman. Belki de kullandığınız bir yazılımdan olabilir. Windows 10 düz verisyonlara geçilmez. Geçecekseniz en azından güvenlik güncellemesi alan Windows 10 LTSC 2021 versiyonunu öneririm. IoT'a çevirmeyi unutmayın.

Nasıl kafayı yedirecek sorunlar oluyor anlamıyorum. Ben de 11 Pro kullanıyorum, yağ gibi akıyor. İlk çıktığı zamandan beri kullanıyorum sadece 1 kere sıkıntım oldu o da bende kaynaklıymış. Windows Updateleri ben anlamıyorum bile, kendi kendine yapıyor bilgisayar boştayken ben sadece yeniden başlatıyorum. Sisteminiz kötü sandım aslında sisteminiz de iyiymiş. İlginç yani. Telemetryleri vs. kapatan programlar var onu deneyin isterseniz. Ben aşağı linkini bırakacağım programı kullanıyorum genelde.
Ram kullanımı çok farkediyor, arkada o kadar gereksiz şey çalışıyor ki.
Gereksiz uygulamalar yüklü gelmiyor hem.

RAM kullanımı çok fark ediyor, arkada o kadar gereksiz şey çalışıyor ki.
Gereksiz uygulamalar yüklü gelmiyor hem.

RAM kullanımı oyun esnasında veya RAM gerektiren bir işlem esnasında düşüyor. Windows 10 vs 11 oyun testlerine bakarsanız boşta kalan RAM'in benzer olduğunu görürsünüz. İlla içim rahat etsin derseniz yukarıda dediğim WIN11DEBLoat programını öneririm.

RAM kullanımı oyun esnasında veya RAM gerektiren bir işlem esnasında düşüyor. Windows 10 vs 11 oyun testlerine bakarsanız boşta kalan RAM'in benzer olduğunu görürsünüz. İlla içim rahat etsin derseniz yukarıda dediğim WIN11DEBLoat programını öneririm.
Ne olursa olsun daha hafif. Belki kullanmadığınız için anlamıyorsunuz galiba, çok daha seri çalışıyor. Bende de önceden Windows 11 Pro yüklüydü.

Ne olursa olsun daha hafif. Belki kullanmadığınız için anlamıyorsunuz galiba, çok daha seri çalışıyor. Bende de önceden Windows 11 Pro yüklüydü.

Hocam ben şimdi dediğiniz İngilizce LTSC ISO dosyasını indiriyorum yine normal olduğu gibi Rufus ile yazdırıp kurulum yapacağım değil mi farklı bir şey yok.