Detaylar
Kim cevapladı?Çok büyük bir topluluk Windows 10 kullanmaya devam edeceğinden dolayı, bahsettiğiniz uygulamaların desteği kesilmeyecek. Şahsen Windows 11'in hiçbir özelliğine ihtiyacım olmadığı için Windows 10 IoT LTSC kullanmaya başladım. Desteği 2032 yılına kadar devam edecek.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Yeni teknolojilerden kastınız Windows Recall gibi gereksiz özellikler mi?
Çok büyük bir topluluk Windows 10 kullanmaya devam edeceğinden dolayı, bahsettiğiniz uygulamaların desteği kesilmeyecek. Şahsen Windows 11'in hiçbir özelliğine ihtiyacım olmadığı için Windows 10 IoT LTSC kullanmaya başladım. Desteği 2032 yılına kadar devam edecek.
Hocam genelde oyun amaçlı kullandığım için LTSC sürümlerine pek bakmadım ama güvenlik güncellemelerinin kalkması hariç bir sorun olmaz diyorsunuz yani.
LTSC sürümlerinde güncellemeler devam edecek. Oyun için de ideal. Tertemiz cillop gibi akıyor. Hem seri hem stabil çalışıyor. Kullanacaksanız LTSC sürümlerini kullanmanızı öneririm.Hocam genelde oyun amaçlı kullandığım için LTSC sürümlerine pek bakmadım ama güvenlik güncellemelerinin kalkması hariç bir sorun olmaz diyorsunuz yani.
Garfield41
Uzman
Döndüm, 48 saat sonra yine 11 yükledim. 
Neden hocam?
Son düzenleyen: Moderatör:
anilx
Yetkin
Her yeni jenerasyon çıktığında insanların ilk 1-2 ay boyunca onu kötüleyip eski jenerasyonu savunduğunu görürsünüz. Ancak zamanla alışılmaya başlanır ve sonunda yenisinin aslında daha iyi olduğu anlaşılır. Çünkü insanların alışkanlıklarını kolay kolay bırakmama gibi bir huyu vardır.
Dönülmez hocam Windows 11 ile devam edin bence, zaten aşırı bir grafik farkı yok, 11'den sıkıldıysanız 10 daha fazla sıkar yani.
Aynen öyle hocam gerçekten de ama Windows Me/Vista/8 dönemlerini de unutmamak lazım, bu işletim sistemleri bir öncekilere göre çok kötüydü, o yüzden de insanların bazen eski jenerasyonu savunması mantıklı olabiliyor.Her yeni jenerasyon çıktığında insanların ilk 1-2 ay boyunca onu kötüleyip eski jenerasyonu savunduğunu görürsünüz. Ancak zamanla alışılmaya başlanır ve sonunda yenisinin aslında daha iyi olduğu anlaşılır. Çünkü insanların alışkanlıklarını kolay kolay bırakmama gibi bir huyu vardır.
Evet çünkü Chrome ve Steam desteği Windows 7 için bayağı sürmüştü bende halen desteğinin devam ettiği zamanlarda eski PC'm de orijinal Windows 10'um olmasına rağmen Windows 7 kullanıyordum.Çok büyük bir topluluk Windows 10 kullanmaya devam edeceğinden dolayı, bahsettiğiniz uygulamaların desteği kesilmeyecek. Şahsen Windows 11'in hiçbir özelliğine ihtiyacım olmadığı için Windows 10 IoT LTSC kullanmaya başladım. Desteği 2032 yılına kadar devam edecek.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-