Yıllardır Windows 11 kullanan ve Windows 11'i birçok donanımda deneyimlemiş biri olarak, Windows 11 her türlü Windows 10'a kıyasla daha hantal çalışıyor, dosya gezgini tam bir rezalet. Geçiyorsan geç, beğenmezsen Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 kurarsın, 2032'ye kadar kafan rahat olur.
Evet hocam size bu konuda katılıyorum ve destekliyorum 2 senedir bende Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 kullanmaktayım ve çok memnunum. Aynı şekilde diğer arkadaşların da kullanmasını öneririm.

Windows 11'in kötü olduğunu söyleyen o kesim zaten Windows 11 çıktığı günden beridir varlar. Eğer eski bir bilgisayarınız yok ise Windows 11'e geçmemek için ayrı özel bir sebep yok ise Windows 11 kullanmak hiçbir zaman kötü olmadı. Ben çıktığı ilk günden beridir Windows 11 kullanıyorum ve hiçbir zamana beni Windows 10'a geri döndürecek bir şey yaşamadım. Olayın hikayesi evet Windows 11 de çok fazla bloatware mevcut fakat bunu debloat işlemleri ile halledebiliyorsunuz. Eğer geçtiğiniz takdirde debloat rehberlerini incelemenizi öneririm. Gerekirse bende yardımcı olurum.
Tabi bunlar tamamen kişisel tercih isteyen istediği yazılımı kullanmakta özgür. Şahsen ben Windows 11 den çok fazla tatmin olamadım.

Burada herkesin benim gibi düşünmediğine eminim ama ben birden fazla sistem sahibi ve alıştığım şeyleri bırakamayan biri olarak Windows 11 tüm kullanıcılara erişim izni verene kadar hiçbir sistemimde kullanmayacağım. Öncede tek heveslendiğim şey Android mağazasıydı bu da sadece vaatlerde kaldı. Aynısı Windows 8.1'de olduğu zaman üzülmüştüm ki bu sefer üzülmek istemiyorum.

Laptopumda birkaç ay Linux kullandıktan sonra Windows 11'e geçtim, Linux'da tık demeden çalışan makine 2 gün içerisinde 3 kere durup dururken kendine reset attı ve 1 kere mavi ekran (veya yeni haliyle siyah ekran) verdi :D

Sorunun AMD'de olduğunu düşünmüyorum artık. Bu Windows cidden virüs.