Windows 11'e artık geçilir mi?

Evet hocam size bu konuda katılıyorum ve destekliyorum 2 senedir bende Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 kullanmaktayım ve çok memnunum. Aynı şekilde diğer arkadaşların da kullanmasını öneririm.

Tabi bunlar tamamen kişisel tercih isteyen istediği yazılımı kullanmakta özgür. Şahsen ben Windows 11 den çok fazla tatmin olamadım.

Burada herkesin benim gibi düşünmediğine eminim ama ben birden fazla sistem sahibi ve alıştığım şeyleri bırakamayan biri olarak Windows 11 tüm kullanıcılara erişim izni verene kadar hiçbir sistemimde kullanmayacağım. Öncede tek heveslendiğim şey Android mağazasıydı bu da sadece vaatlerde kaldı. Aynısı Windows 8.1'de olduğu zaman üzülmüştüm ki bu sefer üzülmek istemiyorum.

LTSC 2021 Kullanabilirsin. Ben W10'u daha çok seviyorum ve şuan kullandığım W11 samimi gelmiyor.

Aynı bokun laciverti desteği sonlanacağı için 11 iyi olur.

Laptopumda birkaç ay Linux kullandıktan sonra Windows 11'e geçtim, Linux'da tık demeden çalışan makine 2 gün içerisinde 3 kere durup dururken kendine reset attı ve 1 kere mavi ekran (veya yeni haliyle siyah ekran) verdi

Sorunun AMD'de olduğunu düşünmüyorum artık. Bu Windows cidden virüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…