Forumda sürekli aynı konu açılıyor. Bence bu konuya bir çözüm bulunmalı. Bu çözüm, sabit bir konu olabilir. Bu konu dışında başka aynı konu açılmamalı. Yeni konu açacaklar, bu sabit konuya yönlendirilmeli. Peki, bu konu ne olabilir? Örneğin, "Windows 11 vs Windows 10" ya da direkt "Windows 11'e geçilmeli mi?" gibi bir konu olabilir.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?"Windows 11'e geçeyim mi" konuları onaylanmasın" konuları da onaylanmasın 
- Makaleler
- 14
Bu mesaj onaylanmasın. (!)""Windows 11'e geçeyim mi" konuları onaylanmasın" konuları da onaylanmasın![]()
@Hasan Merkit
Hocam, tamamen farklı bir şeyin sorulduğu, gerçekten diğerlerinden farklı bir Windows 11 geçeyim mi konusu varsa, beni ikna edebilirsiniz; ama pek sanmıyorum, açıkçası.
Hocam, tamamen farklı bir şeyin sorulduğu, gerçekten diğerlerinden farklı bir Windows 11 geçeyim mi konusu varsa, beni ikna edebilirsiniz; ama pek sanmıyorum, açıkçası.
- Makaleler
- 14
Bak şöyle farklılıklar olabilir:@Hasan Merkit
1. Bilgisayarım Windows 10. Desteği kesilecek. Windows 11 geçişi için erken mi?
2. Bilgisayarımda TPM 2.0 ve Secure Boot yok. Windows 11 geçersem Valorant açar mı? (Hayır.)
3. Bilgisayarım Intel i5 4. nesil. Windows 11 geçersem yavaşlar mı?
4. Windows 11 halen sorunlu mu yoksa stabil mi?
5. Linux kullanıyorum. Windows'a geçeyim mi?
6. PiluX kullanıyorum. Ama Windows programlarını biraz yavaş çalıştırıyor sanki. Windows geçeceğim. Windows 10 mu Windows 11 mi?
7. Windows 11 sürücülerim yok ama Windows 10 sürücüleri de çalışıyormuş. Geçiş yapayım mı?
Daha fazla seçenek bile gelebilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
angarya_messi
Yetkin
Bak şöyle farklılıklar olabilir:
1. Bilgisayarım Windows 10. Desteği kesilecek. Windows 11 geçişi için erken mi?
2. Bilgisayarımda TPM 2.0 ve Secure Boot yok. Windows 11 geçersem Valorant açar mı? (Hayır.)
3. Bilgisayarım Intel i5 4. nesil. Windows 11 geçersem yavaşlar mı?
4. Windows 11 halen sorunlu mu yoksa stabil mi?
5. Linux kullanıyorum. Windows'a geçeyim mi?
6. PiluX kullanıyorum. Ama Windows programlarını biraz yavaş çalıştırıyor sanki. Windows geçeceğim. Windows 10 mu Windows 11 mi?
7. Windows 11 sürücülerim yok ama Windows 10 sürücüleri de çalışıyormuş. Geçiş yapayım mı?
Daha fazla seçenek bile gelebilir.
Konu sahibi haklı fakat onaylamamak biraz fazla kaçar. Bu soruları toptan cevaplayabilecek bir alt başlık açılabilir forumda. Açılan konuyu otomatik olarak o başlığın altına toplamak daha iyi olur.
Kerim Demirkaynak
Uzman
Cidden artık ben de sıkıldım bu konudan. "Windows 11 çok sorunlu diyorlar, geçeyim mi?" diye konu açıp duruyorlar. Bir Allah'ın kulu da demiyor zaten beğenmezsen 10 gün içinde Windows 10'a geri dönebiliyorsun diye.
Kişilerin özel sebepleri olabilir, buna katılıyorum fakat ne yalan söyleyeyim gördüğüm bu tarz konuların en az yarısı birbirlerinin aynısı konular oluyor. Keşke direkt konu açmak yerine başka konulara da bakıp kendilerince konu açsalar. Başka konularda kendi konularına gelmeyebilecek tarzda işlerine yarayan yorumlar olabilir.
Bununla ilgili bir konu açıyorum. Ocak 2024'ten 2025'e kadarki konulara baktım ve bunlarla ilgili soruların olacağı bir konu açacağım. Artık belki yeni konu açacak arkadaşlar, buradaki genel bir cevaba bakıp yeni konu açmazlar.
Windows 11 daha mı performanslı olur, yoksa performansı daha mı kötü olur?
Bunu kendin deneyeceksin; herkesin donanımı birbirinden farklı.Sistemim Windows 11'i destekliyor mu?
Windows 11 System Requirements - Microsoft SupportEski Windows 11 ile yeni Windows 11 arasındaki farklar nelerdir?
Eski Windows 11 daha hantal diyorlar, yenisi daha iyi diyorlar. Gene kendin indirip bakıp karar vereceksin.Oyunlarda Windows 11 mi, Windows 10 mu daha iyi?
Yeni donanımlarda Windows 11 daha iyi diyorlar. Eski donanımlarda nasıldır, durum bilemiyorum. Ve gene aynı...- 14356
- Forum: Windows 11
Son düzenleme:
Asıl onaylanmaması gereken konular "Şu konular onaylanmasın" konularıdır. Windows 11'e geçmek isteyen kişilerin aklında araştırmasına rağmen soru işareti varsa gelip burada soracak. Bundan daha tabii ne olabilir?
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-