BigBangZero 12

Başarılı
Merhaba, işlemci ve anakart değiştirdiğim için bilgisayarı uzun süre ardından formatlayacağım. İşlemci olarak, R7 5800X3D'ye geçeceğim. Sistemde 32 GB RAM'im de var. Windows 11'e geçip geçmeme konusunda biraz kararsızım açıkçası. Windows 10'u hala çok seviyorum, sizce Windows 11'e geçilmeli mi? Yoksa Windows 10 LTSC sürümünden devam edilebilir mi? Bir de Windows 10 LTSC sürümü internetten alınan anahtarlarla etkinleştirilebiliyor mu? Normal Windows 10'dan farkı nedir?

Merhaba, işlemci ve anakart değiştirdiğim için bilgisayarı uzun süre ardından formatlayacağım. İşlemci olarak, R7 5800X3D'ye geçeceğim. Sistemde 32 GB RAM'im de var. Windows 11'e geçip geçmeme konusunda biraz kararsızım açıkçası. Windows 10'u hala çok seviyorum, sizce Windows 11'e geçilmeli mi? Yoksa Windows 10 LTSC sürümünden devam edilebilir mi? Bir de Windows 10 LTSC sürümü internetten alınan anahtarlarla etkinleştirilebiliyor mu? Normal Windows 10'dan farkı nedir?
Geçilebilir, 10'a kıyasla daha iyiydi şahsi fikrimce, birkaç sene kullandım. Bana özel miydi? Yoksa işletim sisteminde mi sorun vardı, bilmiyorum ama çok sorun yaşadım. Linux'a geçtim.

Son düzenleme:

Windows 11 25H2 IOT LTSC denenebilir... @X99 @MAH0A

Bir de Windows 10 LTSC sürümü internetten alınan anahtarlarla etkinleştirilebiliyor mu?

Massgrave ile etkinleştirmelisin...

Normal Windows 10'dan farkı nedir?

LTSC'de Store, Xbox çerçöp yok. Daha sade... İstek dahilinde sonradan hepsi kurulabilir.