kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.906 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.291 Yer Bootloader 20 Nisan 2026 #11 Yigidogli58 dedi: Gözükmüyor. Eki Görüntüle 242287 Genişletmek için tıkla... Masaüstü ya da laptop ne kullanıyorsunuz hocam Wi-Fi'ya da Ethernet Driver'ını resmi sitesinden günceller misiniz?
Yigidogli58 dedi: Gözükmüyor. Eki Görüntüle 242287 Genişletmek için tıkla... Masaüstü ya da laptop ne kullanıyorsunuz hocam Wi-Fi'ya da Ethernet Driver'ını resmi sitesinden günceller misiniz?
KS KS Yigidogli58 Uzman Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Beğeniler 1 20 Nisan 2026 #12 kompetankedi dedi: Masaüstü ya da laptop ne kullanıyorsunuz hocam Wi-Fi'ya da Ethernet Driver'ını resmi sitesinden günceller misiniz? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum modelini belirttim zaten, resmi siteye bağlanamıyorum şu anda.
kompetankedi dedi: Masaüstü ya da laptop ne kullanıyorsunuz hocam Wi-Fi'ya da Ethernet Driver'ını resmi sitesinden günceller misiniz? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum modelini belirttim zaten, resmi siteye bağlanamıyorum şu anda.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.906 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.291 Yer Bootloader 20 Nisan 2026 #13 Yigidogli58 dedi: Laptop kullanıyorum modelini belirttim zaten, resmi siteye bağlanamıyorum şu anda. Eki Görüntüle 242289 Genişletmek için tıkla... Wi-Fi mı yoksa kablolu mu? Bunu deneyin.
Yigidogli58 dedi: Laptop kullanıyorum modelini belirttim zaten, resmi siteye bağlanamıyorum şu anda. Eki Görüntüle 242289 Genişletmek için tıkla... Wi-Fi mı yoksa kablolu mu? Bunu deneyin.
KS KS Yigidogli58 Uzman Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Beğeniler 1 20 Nisan 2026 #14 kompetankedi dedi: Wi-Fi mı yoksa kablolu mu? Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Wifi kullanıyorum bunu yaklasık 1 hafta once kurdum zaten ama tekrardan kurayım.
kompetankedi dedi: Wi-Fi mı yoksa kablolu mu? Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Wifi kullanıyorum bunu yaklasık 1 hafta once kurdum zaten ama tekrardan kurayım.