Şüpheli. FACEIT desteği kesiyor yakında. Valorant'ta kesecek desteğini. Çoğu uygulama da kesecektir. Yeni bir sistemde Windows 10 kullanmak saçmalık.
Eeee adama soralım Faceit veya Valorant kullanıyor mu diye? :hehehe:
Bu arada Valoranta oyun diyipte oynayan adamı ben pek ciddiye almam açıkcası :rofl:

Açıkçası bende i5 14400F 4070 Super var öyle çok süper bir fark yok FPS ikiye katlanmı ama Windows 11 de daha stabil çalışıyordu Windows 11 Pro 25H2 kurdum debloat falan atmadım dümdüz kullanıyorum memnunum 10 şu anda saçma bence zaten arkadaşın dediği gibi hibrit 11 iyi dağıtıyor diyorlar.

Açıkçası bende i5 14400F 4070 Super var öyle çok süper bir fark yok FPS ikiye katlanmı ama Windows 11 de daha stabil çalışıyordu Windows 11 Pro 25H2 kurdum debloat falan atmadım dümdüz kullanıyorum memnunum 10 şu anda saçma bence zaten arkadaşın dediği gibi hibrit 11 iyi dağıtıyor diyorlar.

İnsanlar Windows 10'u artık bir konfor alanı bellediği için yenilikten kaçıyor bence.

@arda24142, mesajını cevaplarsam yazım yanlışı mesajı alıntıladığım için ban yerim. İlk olarak ne anlatmak istediğini açıkca söyle düzgün anlayalım. :hehehe:
Windows 11 kullanıyordun ve yeniden Windows 11 mi kurdun?
Hibrit 11 nedir? Neyi iyi dağıtıyor diyorlar?

PC'yi aldığım günden bu güne kadar hep Windows 10 kullandım. Sizce artık Windows 11'e geçmeli miyim? Arayüzü kötü falan diyorlar, bir de çok uygulama var mış, sistemim kasar diye korkuyorum. Ayrıca geçersem var olan uygulamalarım silinir mi? Veya bilgisayarımı çok zorlar mı?

Sistem özelliklerim:
i5-14400F
ASUS Dual RX 6650 XT.
ASUS Prime H610M-A
G.Skill 2x8 3200 MHz CL16.
Thermaltake S200TG 650W.
MLD M300 1 TB.

Ha bu arada klasik oyun oynar, film dizi izler, internette takılırım. Geçersem hangi sürümü tercih etmeliyim?

Hocam öyle bir sistemin varken kesinlikle geçmelisin.

Eeee adama soralım FACEIT veya Valorant kullanıyor mu diye? :hehehe:
Bu arada Valorant'a oyun deyipte oynayan adamı ben pek ciddiye almam açıkçası :rofl:

Oynamıyorum lakin bu ileride oynamayacağım anlamına gelmiyor, oyun oynayan bir kesimi küçümsemeniz de kötü. Öznel fikirleriniz yüzünden nesnel bir şeyi küçümseyemezsiniz.

@arda24142, mesajını cevaplarsam yazım yanlışı mesajı alıntıladığım için ban yerim. İlk olarak ne anlatmak istediğini açıkca söyle düzgün anlayalım. :hehehe:
Windows 11 kullanıyordun ve yeniden Windows 11 mi kurdun?
Hibrit 11 nedir? Neyi iyi dağıtıyor diyorlar?

10 kullanıyordum 11'e geçtim işlemci corelarını iyi dağıtıyor diyorlar p Core falan neyini anlamadınız hocam ayrıca Linux hariç pek de alternatif yok 10LTSC hariç oda bu sistemde çok çok saçma kaçar.