Arkadaşlar ben Windows 10'dan 11'e temiz kurulum ile Rufus'la geçtim, CS'yi yükledim bütün driverlar vs yüklü. BIOS Update falan CS'de Windows 10 Home'da 470 FPS alıyordu FPS testinde. Windows 11'de 399 aldım ne yapmam lazım? 10'un desteği bitecek diye geçmek de istemiyorum. bu bir tek CS ve Valorant'ta oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba. Sistem özelliklerinizi söyler misiniz? LTSC 2021 ile desteği uzatılmış Windows 10 kullanabilirsin.
4070 Super i5 14400F 2x16 6000MHz CL30 RAM bana yeni sistemlerde çok daha iyi çalışıyor dediler.
Merhaba. Sistem özelliklerinizi söyler misiniz? LTSC 2021 ile desteği uzatılmış Windows 10 kullanabilirsin.
Yani videoları açtığımda adamlar bana hep özellikle Intel hibrit teknolojisinde yok 11 daha iyi çalışıyor diyordu ikisinde de aynı şeyi yapıyorum FPS -80 alıyor.
Valla siz söyleyince düşündüm, ben önceleri LOL gibi basit bir oyunda 6700XT - i5 12400F kombinasyonu ile 150 fps takılıyordum oyun sonu da dahil, son 5-6 aydır oyun sonu 100 e kadar düşebiliyor haliyle akıcılık gidiyor. Son 2-3 aydır win11 ile kullanıyorum, öncesinde de win10 vardı ama win11 den kaynaklanıyor olabilir.
Edit : 2K kullanıyorum 3 senedir.
Edit : 2K kullanıyorum 3 senedir.
4070 Super i5 14400F 2x16 6000MHz CL30 RAM bana yeni sistemlerde çok daha iyi çalışıyor dediler.
Yani videoları açtığımda adamlar bana hep özellikle Intel hibrit teknolojisinde yok 11 daha iyi çalışıyor diyordu ikisinde de aynı şeyi yapıyorum FPS -80 alıyor.
Bende Windows 11 kullanıyorum ama hiç FPS değişikliği yok Windows 11 10a göre daha fazla sistem istediği için o FPS'ler bence normal.
Bende Windows 11 kullanıyorum ama hiç FPS değişikliği yok Windows 11 10a göre daha fazla sistem istediği için o FPS'ler bence normal.
Reis nasıl normal 1050 Ti'li biri zaten 100 FPS alıyor Windows 11 yükleyince 30 kare mi alacak.
Vallahi siz söyleyince düşündüm, ben önceleri LoL gibi basit bir oyunda 6700XT - i5 12400F kombinasyonu ile 150 FPS takılıyordum oyun sonu da dahil, son 5-6 aydır oyun sonu 100'e kadar düşebiliyor haliyle akıcılık gidiyor. Son 2-3 aydır Windows 11 ile kullanıyorum, öncesinde de Windows 10 vardı ama Windows 11'den kaynaklanıyor olabilir.
Edit: 2K kullanıyorum 3 senedir?
Yani ben 2K ultradada çok az fark ettiriyor ama çok değil 300 kare alıyorum 2K ultrada CS de Windows 11'de 285. işlemci tam performans göstermiyor gibi hissediyorum Forza'da aynı durumu yaşamadım çünkü.
Reis nasıl normal 1050 Ti'li biri zaten 100 FPS alıyor Windows 11 yükleyince 30 kare mi alacak.
Siz chipset RST ekran kartı driveri indirdiniz mi Windows Update yaptınız mi?
Siz chipset RST ekran kartı driveri indirdiniz mi Windows Update yaptınız mi?
Win Update RST chipset Serial IO hepsi ikisinde de aynı paketi kullanıyorum USB'mde hepsini yüklemiştim ve güncel hepsi. BIOS zaten.
Win Update RST chipset Serial IO hepsi ikisinde de aynı paketi kullanıyorum USB'mde hepsini yüklemiştim ve güncel hepsi. BIOS zaten.
Allah Allah, pek bilgim yok. Ben de aynı işlemciyi Windows 11 kullanıyorum hiç FPS düşüklüğü olmadı.
Allah Allah, pek bilgim yok. Ben de aynı işlemciyi Windows 11 kullanıyorum hiç FPS düşüklüğü olmadı.
Acaba bir ayar varda açmam mı lazım ne yapacağım hiçbir fikrim yok 10 LTSC mi geçsem diye düşünüyorum.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-