Acaba bir ayar varda açmam mı lazım ne yapacağım hiçbir fikrim yok 10 LTSC mi geçsem diye düşünüyorum.
Siz bilirsiniz ama Windows 10'a ben gectim Windows 11 daha iyi geldi.
Acaba bir ayar varda açmam mı lazım ne yapacağım hiçbir fikrim yok 10 LTSC mi geçsem diye düşünüyorum.
Siz bilirsiniz ama Windows 10'a ben gectim Windows 11 daha iyi geldi.
Başka bir çözümü olamazmı ya Windows 11 benim arayüz ve yenilikler olarak hoşuma gitmiştide benchmark yaptıktan sonraki FPS biraz şaşırtmadı değil.
Bence zamanla düzelir Windows zaten surekli iyileştirme yapıyor.
4070 Super i5 14400F 2x16 6000MHz CL30 RAM bana yeni sistemlerde çok daha iyi çalışıyor dediler.
Yani videoları açtığımda adamlar bana hep özellikle Intel hibrit teknolojisinde yok 11 daha iyi çalışıyor diyordu ikisinde de aynı şeyi yapıyorum FPS -80 alıyor.
En büyük yalan da bu... İyi falan çalışmıyor arkadaşım. Windows 11, sürüm 25H2 ile sorunlarından arınmalı artık. Bu durum fazlasıyla can sıkıcı.
Evet yani -80 FPS alacaksam 11'in güzelliklerinin pek bir önemi yok.
İsterseniz şimdilik (Windows 11 25H2 çıkana dek) Windows 10'a geçebilirsiniz bu konuda desteğin ne zaman bittiğinin pek bir önemi yok aslında önemli olan Steam Epic gibi uygulamalar bu işletim sistemini desteklemeyi ne zaman bırakacak? Önemli olan bu aslında.
Microsoft tarafından geliştirilen ve yerini Windows 11'e devreden işletim sistemi.
- Recep Baltaş
- windows 10 windows 10 imaj windows 10 imaj dosyası windows 10 imaj indir windows 10 imaj indir türkçe windows 10 iso windows 10 iso dosyası windows 10 iso indir windows 10 iso indir türkçe windows 10 türkçe iso indir
- Windows Sürümleri