İyi sistem. UEFI, Secure Boot ve TPM 2.0 özellikleri rahat vardır zaten. Geçmenizi tavsiye ederim. Bu arada benim sistemimde de TPM 2.0 ve Secure boot vb. özellikler var ancak BIOS üzerinden kapalıydı geçmeden önce açtım. Onları bir kontrol edin.
2023 Kasım ayında kullanmaya başladım. O zaman da vardı ufak tefek problemler, hala var ama çok dikkat etmediğiniz sürece göze batan şeyler değil. Kullanılır.
Geçin bence. Bu arada BIOS üzerinden ayarlarınızı kontrol edin bazı ayarlar açık değilse kurulumda sorun yaşarsınız. Ben TPM 2.0 ve Secure Boot'u açmamışım geçmeden önce kontrol edince açtığımı gördüm.
Geçin bence. Bu arada BIOS üzerinden ayarlarınızı kontrol edin bazı ayarlar açık değilse kurulumda sorun yaşarsınız. Ben TPM 2.0 ve Secure Boot'u açmamışım geçmeden önce kontrol edince açtığımı gördüm.
Çoğu fosil sistemlere kurmaya çalışıyor, bazıları da nostaljik duygularına yenik düştüğü için. Windows 7 misali, yarın bir gün Windows 12-13 falan çıkacak 11'e GOAT demeye başlayacaklar.