Windows 11'e neden herkes kötü diyor?

Windows 11 indirecektim herkes kotu dedi bunun sebebi nedir?
Çünkü insanlar yeni sürümleri denemiyorlar ve eski sürümler üzerinden laf atıyorlar. Windows 11'i yükleyeceksen şunlar olduğu sürece sorun yaşamazsın:

Güncel bir sistem (4-5 yıl ve altı),
Yeterli miktarda RAM,
SSD disk.

Bunlar olduğu sürece Windows 11 gayet iyi çalışacaktır. Boş laf edenlere aldanmayın. DEV sürümünden beri kullanıyorum ben ve 24H2 şu an olan en stabil sürüm.

Katılıyorum. Özellikle yeni nesil bilgisayarda gayet iyi çalışıyor Windows 11. beş sene önceki bilgisayara kurduğum zaman sıkıntıdan kullanamıyordum. İşlemci noktasında da fark ediyor Windows 11 stabilliği. 10.nesil Intel işlemcili bilgisayarda çektiğim sıkıntıyı 12.nesil işlemcili bilgisayarda çekmedim.

Ben 10.nesil kullanıyorum ama şu an bir sorun yaşamıyorum. Bayağı düzelttiler bence.

i3-12100F, 16 GB 3200 MHz RAM'li ve M.2 SSD'li sistemde kötü bir deneyim yaşadım. Önce CS:GO açmayı denemiştim, normale göre inanılmaz geç açıldı. Sonra fark ettim ki masaüstünde sağ tık yapınca bile geç geliyor. Explorer sürekli donuyor. Bunun dışında nedense fanlar daha çok bağırmaya başladı ve sistem biraz dengesizleşti. O gün derhal Windows 10'a geri dönmüştüm ve "Oh bee." demiştim. O zamandan sonra hiç Windows 11'e sıcak bakmadım. Win 10 desteği kesilince LTSC kurup kullanmaya devam edeceğim.

Ve bu sorun çözüleli çok oldu. Bu sorun 22H2'de vardı ve 23H2'de düzeltilmişti. 23H2'de Explorer biraz yavaştı ve onu da 24H2 ile düzelttiler. Windows 10 çıktığında da böyle pek çok sorun vardı. Klavyenin sayı bölümü çalışmıyordu, fare arada takılıyordu, ayarlar kendi kendine sürekli kapanıyordu falan filan. İlk sürümleri deneyip sonra kötülemenin amacı yok, böyle olsaydı herkes Windows 7'de kalırdı.

İsteyen kullansın da ben o manzaradan sonra artık soğudum bayağı. Win 10 iyi, pohpohlanmış 11'e gerek yok

İnsanlardaki eskiyi övme isteği. 7'nin destek biterken 10'u kötülüyolardı şimdi kıymete binmiş.
Hala o eski yorumların olduğu siteler mevcut. İnsanlar Windows 10'a yazdıkları her şeyi 11 için de yazıyorlar. İşletim sistemleri sanki hiç güncellenmiyor ve hep aynı kalıyor gibi davranıyorlar. Bazıları güncellemeleri kapatıyor zaten. Güncellemek bu yüzden önemli ama anlamıyorlar.

İsteyen kullansın da ben o manzaradan sonra artık soğudum bayağı. Win 10 iyi, pohpohlanmış 11'e gerek yok
Soğumuş olabilirsin kendi tercihin. Ama oyunlar konusunda dediğin çoğu sorun artık yaşanmıyor. Kendim de arada CS giriyorum arkadaşlarla. Ve gayet hızlı bir şekilde açılıyor. Sistemim de aşırı yeni değil.

Bence kötü değil. Sadece 10'a göre üstüne koyduğu bir şey yok. Açıkçası ikisinin tek farkı temalar. Son sürüm 10 ile 11 arasında birkaç kere geçiş yaptım ve hiçbir fark hissedemedim. Bence Windows artık 10-11 gibi takıları kaldırmalı. Direk Windows ismi ile ilerlemeli. Sürüm numaraları yeterli artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…