Windows 11'e neden herkes kötü diyor?

Zaten aslında 11, 10'a bir güncelleme olarak gelecekti. Kendileri de 10'dan başka sürüm olmayacağını açıklamışlardı. Son bir kararla 11 deme kararı aldılar. Microsoft'a daha çok para gerekti herhalde.

Zaten aslında 11, 10'a bir güncelleme olarak gelecekti. Kendileri de 10'dan başka sürüm olmayacağını açıklamışlardı. Son bir kararla 11 deme kararı aldılar. Microsoft'a daha çok para gerekti herhalde.

Vallahi aslında çok paraya da ihtiyaçları yok ama bilemiyorum. MacOS gibi gitmeliler bence artık. 7-10-11 gibi takılar olmadan kod isimler veya sürümler ile devam edebilirler. 10 ile devam etmek yerine direk 10 ismini kaldırıp devam edebilirlerdi mesela. İlla bir sayı koymak istiyorlarsa da bayağı köklü değişiklik yapmalılar bence.

Microsoft'un beceriksizliği yüzünden. WinUI 3 teknolojisi henüz daha oturmadan sistemi yayınladılar sonra olan oldu. İsterse 5090'lı sisteme sahip olun. Windows 11 hala hatalı ve normale göre hantal olacak. Sorun çözülene kadar en azından. Ekran yırtılma sorunu buna örnek.

Bloatware dolu çöpten ibaret olduğu için kötüdür.

İşletim sistemi denen yapıya iki şey ekleyip, tema ekleyen yağlayan, cilalayan aynısının bir değişini satmaya çalışan, para kaldırma yöntemi olarak düşünen firmadan dolayı hiçbir fark yok.

Disk management programı bile rezalet insanda bir utanma olur 20 yıllık programı günceller, değiştirir. Adamlar milattan önce kalma disk yönetimi programını güncellemeye tenezzül etmiyorlar, yepyeni 2021 yılında yapılmış sisteme koyarken utanmıyorlar.

-Gelen rezil güncellemeler sağlam sistemi bozuyor.
-Windows 10'dan sonra yeni Windows gelmeyecek dediler, normalde Windows 10'a yapılacak güncellemeyi acele şekilde işletim sistemi diye çıkardılar 3 senedir yamuk sistem.
-Sistem gereksinimleri absürt derecede yüksek yüklü gelen saçmalıklar yüzünden RAM'in yarısını sistem kaplıyor. Hatta Intel 8, 9, 10, 11 nesil işlemci desteğini keseceklerdi haber sanala düşünce rezil olup öyle bir şey yok dediler.
-Saçma sapan reklamlar her saniye toplanan telemetri, değiştirilemeyen varsayılanlar, kilit ekranı bile reklamlı.

Uzar gider böyle her ay ayrı rezillik.

Eskisine göre iyi gene hataları var hele Dosya Gezgini hata verip duruyor başka soru yaşamadım.

İnsanlarda algı oluşmuş. Eskiyi övme alışkanlıkları var da ondan Windows 11'i kötülüyorlar diye bir algı oluşmuş. Böyle bir şey değil Windows 11.

Windows 11 bayağı kötü. Öyle böyle değil. Başlat menüsünde Edge çalışıyor yani. Daha nedim ben .

Nasıl yani hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…