Detaylar
Kim cevapladı?
Arkadaşlar şu videoyu gördüm ve aklıma bir şey takıldı, bu Windhawk ve tema programları ne kadar CPU'ya yük bindirir ve bunlar işletim sistemine gömülü mü yoksa sürekli Görev Yöneticisi'nde gözüken bir şey mi?
Windhawk kullanmadım ama, bunlar paket yukleyerek yaparsın, arka planda fazla yuklersin gibi.
Fazla yuk bindirmez muhtemelen.
Benim kullandıklarım;
Explorer, start menu, taskbar TB olmak uzere 3 exe var. PC açılınca oto açılır yaptım.
P data, baslangıca (prglar katılımsız yaparak ekledim). Gerçi ISO modlu ama kullanım:
Dosya Ekleri
aegean
Yetkin
Bu explorer ve start menu için olan kullandığınız program nedir? Görev çubuğu için ben translucentTB kullanıyorum ama diğer ikisi için bulamadım.Windhawk kullanmadım ama, bunlar paket yukleyerek yaparsın, arka planda fazla yuklersin gibi.
Benim kullandıklarım;
Explorer, start menu, taskbar TB olmak uzere 3 exe var. PC açılınca oto açılır yaptım.
P data, baslangıca (prglar katılımsız yaparak ekledim). Gerçi ISO modlu ama kullanım:
Win 11 ram kullanimi nasıl bu kadar düşük? Bende normal var boşta 5-6 GB RAM kullanıyor arka plan uygulaması da yok.Windhawk kullanmadım ama, bunlar paket yukleyerek yaparsın, arka planda fazla yuklersin gibi.
Benim kullandıklarım;
Bu Explorer ve start menu için olan kullandığınız program nedir? Görev çubuğu için ben TranslucentTB kullanıyorum ama diğer ikisi için bulamadım.
Cezalıydım, anca yazabildim.
Windows 7 zamanından kalmış olması gerek diye hatırlıyorum hocam.
Programı katılımsız yaptığım için ismini degiştirdiğimden hatırlamıyorum ama D arsivde konumda Drive da paylastım.
Windows 11 RAM kullanimi nasıl bu kadar düşük? Bende normal var boşta 5-6 GB RAM kullanıyor arka plan uygulaması da yok.
Kendim modluyorum.
Normal ISO degil yani.
programların yolu:Bu explorer ve start menu için olan kullandığınız program nedir? Görev çubuğu için ben translucentTB kullanıyorum ama diğer ikisi için bulamadım.
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Programlar:
Bu Explorer ve start menu için olan kullandığınız program nedir? Görev çubuğu için ben TranslucentTB kullanıyorum ama diğer ikisi için bulamadım.
Clear exenin, systemtransparency. İni dosyası var.
Bunu da C:/ Belgeler e kopyalıyoruz.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
anilx
Yetkin
Ram kullanımını ben nasıl senin gibi yaparım?Cezalıydım, anca yazabildim.
Windows 7 zamanından kalmış olması gerek diye hatırlıyorum hocam.
Programı katılımsız yaptığım için ismini degiştirdiğimden hatırlamıyorum ama D arsivde konumda Drive da paylastım.
Kendim modluyorum.
Normal ISO degil yani.
programların yolu:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Programlar:
Clear exenin, systemtransparency. İni dosyası var.
Bunu da C:/ Belgeler e kopyalıyoruz.
ISO'nu modlama yapman gerek.
Veya modlu ISO kullanıcaksın.
Veya debload etmen gerek, bunda tutis iyidir.
Mesela: