Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
Geçen ay Windows 10 güncelleme desteği bitti, mümkün olan süre boyunca Windows 10'da kalmak istiyorum. Windows 11'in en güncel sürümünde oyun performansı ve genel durumu nasıl?

Ne çok kötü ne de çok iyi, öyle söyleyeyim. Windows 10'a kıyasla genel kullanım hâlâ ağır kalıyor. Microsoft bile bunun farkında:

Adamlar sorunu çözmek yerine önceden yükleme planlıyor...

Oyun performansı konusunda bir eksisini görmedim, olumlu veya olumsuz olarak bir fark yaratmıyor. Sağ tık menüsü bazen 1-2 saniye gecikmeli çalışıyor, bazen ise normal. Geçilir mi dersen geçilebilir, çok büyük problemler yok ama dediğim gibi Windows 10 kadar akıcı bir deneyimi yok.

En gunceli 25H2. Bu biraz sorunlu. Ben guncellemeyi bloklamayi unuttum diye 24H2'den yukseltmis kendini. Asiri yavaslama vardi, program kurmada sorun yasatiyor. Installer hataliymis, program kurulumu inanilmaz bekletiyordu. Bir surucu ile de cakisma yasadi. KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION hatasi verdi. Cozemedim sorunu. Macrium Reflect ile aldigim imaja geri dondum.

Görev yöneticisi hantal, dosya gezgini hantal, sağ tık gecikmeli 1-2 saniye gecikmeli açılıyor bazen de anında açılıyor. Bu sorunlar yüzünden Windows 10 geri döndüm. İstediği kadar güncellemeyi kessinler :D

Windows 11'in ilk günlerinden beri beni kullanımda devamlı rahatsız eden tepkimi çeken hiçbir şey olmadı. Sanırım benim gözüme batmıyor bazı şeyler ya da direkt yaşamıyorum.

Geçen ay Windows 10 güncelleme desteği bitti, mümkün olan süre boyunca Windows 10'da kalmak istiyorum. Windows 11'in en güncel sürümünde oyun performansı ve genel durumu nasıl?

Şu an pek farki yok donanımları iyi olanları için ama eğer donanıminiz çok iyi değilse yuklemeyin Windows 10'a göre ağır kalıyor.

Şu an pek farki yok donanımları iyi olanları için ama eğer donanıminiz çok iyi değilse yuklemeyin Windows 10'a göre ağır kalıyor.

Yok donanımlarım iyi de beni tilt eder mi diye soruyorum. Yani kimse kusura bakmasın ama birçok güvenilir kaynaktan crackli yazılımlar programlar ve oyunlar kullanıyorum. Arkadaşın Windows 11 bilgisayara 5 yıldır sıkıntısız kullandığım bir programı yükleyeyim dedim her yerden engelliyor kuramıyoruz falan :D

Yok donanımlarım iyi de beni tilt eder mi diye soruyorum. Yani kimse kusura bakmasın ama birçok güvenilir kaynaktan crackli yazılımlar programlar ve oyunlar kullanıyorum. Arkadaşın Windows 11 bilgisayara 5 yıldır sıkıntısız kullandığım bir programı yükleyeyim dedim her yerden engelliyor kuramıyoruz falan :D

Crackli yazılımlar oyunlar kullaniyorsan kasma donması Windows'tan değildir o zaman.