Detaylar
Kim cevapladı?Bence yapılır.Nedendir bilmiyorum can sıkıntısından aklıma böyle bir düşünce esti. Sizce yapayım mı? Hem de son kez Windows 10'a bir göz atmak istiyorum.![]()
IoT LTSC kuruyorum o zaman.
Peki arayış ne burada.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Linux ile yapın daha zevkli oluyor veya;
Görünüş farkı, ikonlar, sesler falan hocam.
Bunları zaten yapmıştım.Linux ile yapın daha zevkli oluyor veya;
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Görünüş farkı, ikonlar, sesler falan hocam.
Bunları zaten yapmıştım.
Son önerim o zaman. Biraz eski ama komik.
SpeedBeast34
Üstün
Nedendir bilmiyorum can sıkıntısından aklıma böyle bir düşünce esti. Sizce yapayım mı? Hem de son kez Windows 10'a bir göz atmak istiyorum.![]()
Kilit konu dikkat etmen gereken: Windows 11 zaten kuruluysa, önce diskten yeni bir bölüm aç, sonra Windows 10'u bu bölüme “özel kurulum” ile yükle. Kurulum tamamlandığında açılışta boot menüsü gelir ve hangi sistemi başlatacağını seçebilirsin. Ve de.
Önce Windows 11, sonra Windows 10; yeterli boş alan; yedekleme; boot menüsü kontrolü.
Kilit konu dikkat etmen gereken: Windows 11 zaten kuruluysa, önce diskten yeni bir bölüm aç, sonra Windows 10'u bu bölüme “özel kurulum” ile yükle. Kurulum tamamlandığında açılışta boot menüsü gelir ve hangi sistemi başlatacağını seçebilirsin. Ve de.
Önce Windows 11, sonra Windows 10; yeterli boş alan; yedekleme; boot menüsü kontrolü.
Biliyorum hocam yapmasını ama çok teşekkür ederim yine de desteğiniz için.
Hesenoff044
Uzman
Selam. IoT LTSC sürümü uzun süreli servis kanalı olup 2032 yılına kadar desteği var. Etkinleştirme işleminde gelecek olursam Microsoft Activision scpirt uygulaması ile yapmanızı tavsiye ediyorum. Bu hem güvenilir hem de ben kendim bunu Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurulumu tamamlandıktan sonra Microsoft Activision scpirt uygulamasında hem Windows için hem de Office uygulama etkinleştirmesini bu yöntem ile yaptım.
İsterseniz bunu nasıl yapacağınıza anlatabilirim.