ShiftDeleteNet yalan veya asılsız haberler yapıyor. Windows 7 çıktığında 2 GB, Windows 8.1 çıktığında 3 GB, Windows 10 çıktığında 4 GB, Windows 11 çıktığında 8 GB ve Windows 12 çıktığında 16 GB RAM istiyor desek yine haberde söylendiği gibi Windows 12 sürümü 32 GB etmiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Microsoft'un bulutlara yaptığı yatırımı bilseniz dudağınız uçuklar, Windows şu anda bir yan projeye dönüşmüş durumda bile denebilir.Muhtemelen bizim cihazlarımız ve bilgilerimiz ile eğitilecek ama bu 32 GB RAM'in olayı buluta bağlanmadan çalışan yapay zeka olduğunu düşünüyorum.
Hakkı Alkan: Bazen canım isterse TOGG bazen Tesla araba sürüyorum. Toog'u daha çok seviyorum çünkü yerli ve milli. Allah devletimizin ayağına taş değdirmesin.
Physic
Üstün
Microsoft'un bulutlara yaptığı yatırımı bilseniz dudağınız uçuklar, Windows şu anda bir yan projeye dönüşmüş durumda bile denebilir.
Çıkınca göreceğiz hocam. Dedikleri gibi olursa Linux çağı başlıyor.
Kaynağı görünce okumadım.
ISS bilgisayarları için mi?
Physic
Üstün
Ben 32 değil de yine bir minimum 16 isteyeceği kanaatindeyim.
Zaten girilen haber de minimum 16 yazılmış da yine boş. 8'le de rahat çalışır, pek bir şey değişmeyecek zaten. Update gibi geliyor, her sene sürüm furyasına saracak Microsoft.Ben 32 değil de yine bir minimum 16 isteyeceği kanaatindeyim.