Windows 12 nasıl gelecek?

Gereksiz yapay zekâ ve kimsenin kullanmayacağı, arka planda açık olup kapatılmayan ve sistem bileşenlerini sömüren, 16 GB RAM'le bile fazla stabil olamayan, Windows 11'den ağır, şişirilmiş rezalet bir şey çıkar çıkarsa. Ama ben yakın zamanda çıkacağını sanmıyorum. Windows 11'in devri bitmedi daha.

12 gelir ama dediğiniz gibi geç gelir. Hala dosya aktarımı yaparken bilgisayar donuyor. Optimizasyon işini iyice batırdılar. Düzeltmek amaçlı baştan Windows 12 çıkartabilirler.
Vanguuard yani LoL ile Valorant desteği Linux'a gelse ben Windows'u kullanmayi tamamen birakirim. Linux'tan anlamiyorum terminal özellikle veya ayarlari bilmiyorum ama daha zevkli Windows'a göre. Yapay zekâ ile yaoiyorum her seyi o yuzden Linux'dan vazgecmem gibi. Windows 11 Google'da kastigi icin umurumda degil.

Bence yakın bir zamanda gelmez hatta 1-2 sene sonra bile gelmez ama gelirse bence bu sefer birçok hatadan ders çıkarmış olmaları gerekiyor. Linux kullanımı daha da artarsa Microsoft'un geri adım atması şart olacak. Özellikle oyun konusunda Linux çok iyi işler çıkardı Valve sayesinde bu konuda tüm engeller kalkarsa bir sonraki Windows versiyonu kullanıcı dostu bir işletim sistemi olacaktır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…