duranforreal

Üstün
Windows 7 kullanıcısıyım. Bilen bilir, önceden ne güzel kullanırdım. Şimdi ise sürekli 'yanıt vermiyor' gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Bu durum bana garip geldi. Önceden arka planda Discord (PWA), Spotify (PWA), ChatGPT ve Visual Studio açardım; tık sorunu yoktu. Bazen sadece Discord'u kapatırdım. Şimdi neden böyle olduğunu bileniniz varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 kullanıcısıyım. Bilen bilir, önceden ne güzel kullanırdım. Şimdi ise sürekli 'yanıt vermiyor' gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Bu durum bana garip geldi. Önceden arka planda Discord (PWA), Spotify (PWA), ChatGPT ve Visual Studio açardım; tık sorunu yoktu. Bazen sadece Discord'u kapatırdım. Şimdi neden böyle olduğunu bileniniz varsa çok sevinirim.
Temiz kurulum yapıp güncellemeleri el ile yükle 2014'den sonrasını yükleme.

@EsatKa hocamın dediği gibi uygulamaların yeni güncellemeleri olabilir. Ne yazık ki artık NT 6.1 çekirdeği güncel uygulamaları kaldırmıyor.

Bu sorunu son zamanlarda yaşayan çok fazla insan var. Ya uygulamalara yeni gelen güncellemeler yüzünden ya da artık Microsoft Windows 7'yi kasıtlı olarak yavaşlatıyor.
Anladım hocam temiz kurulummu yapmalıyım yani

Peki bende OBS var OBS windows 7 için çıkarmış son sürümü bu yapıyor olabilirmi?

8.1 Embedded Enterprise öneririm değişim düşünürsen.