CSM'yi kapatın hocam.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?xalvorath
Yetkin
Hocam elinize emeğinize sağlık ama neden W7?
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Projenin amacı zaten Windows 7'nin yeni nesil programlara destek kapsamının genişletilmesi. Vista öncesindeki işletim sistemlerinde de UEFI desteği ve bu projeye benzer bir proje geliştirilmesi imkansıza yakın olduğundan ve piyasada zaten Windows Vista Extended Kernel bulunması, ama bu projedeki kadar iyi olmaması ve UEFI desteği kazandırılamaması gibi sebepleri var. Bu soru saçma olmuş biraz.
xalvorath
Yetkin
Projenin amacı zaten Windows 7'nin yeni nesil programlara destek kapsamının genişletilmesi. Vista öncesindeki işletim sistemlerinde de UEFI desteği ve bu projeye benzer bir proje geliştirilmesi imkansıza yakın olduğundan ve piyasada zaten Windows Vista extended kernel bulunması ama bu projedeki kadar iyi olmaması ve UEFI desteği kazandırılamaması gibi sebepleri var. Bu soru saçma olmuş biraz.
Şu forumda Windows 7'yi gereksiz ve kötürüm bulan tek kişi ben miyim cidden?
Evet sensin. Bu mesajı gereksiz dediğin Windows 7'den yazıyorum.Şu forumda Windows 7'yi gereksiz ve kötürüm bulan tek kişi ben miyim cidden?
Kanka Aero tema falan anlarsın ya çok hafif OS falan.
Physic
Üstün
Evet sensin. Bu mesajı gereksiz dediğin Windows 7'den yazıyorum.
Hocam yeni gördüm. Animasyon için konuda belirttiğim yöntemi uygula.
dewberry
Üstün
Dökümanlarda.
Bir arkadaş Ventoy'da sorun yaşamış, incelemede gördüm.Hocam sitemi Ventoy ile kursam sorun olur mu bir kere viste extended kernel kurmustum Ventoy ile kernel sorun yaratmisti sizce sorun olur mu? PC HP Pavilion G6
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.