- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Birazdan Recep Baltaş ekran koruyucu atacam.
Physic
Üstün
O Tema paketini normalde kaldıracaktım. Sistemdeki Techolay logoları kaldirdik sadece. O Tema kaldı.
enginbey8108
Uzman
Neden NTLite'ya hiçbir şey yaramıyor halada bana NTLite diyorsunuz.
Eki Görüntüle 56516
Bunu bir şekilde geçebildim ama 0xc... hatası aldım, tekrar alabilirsem zaten tam kodu söylerim.
enginbey8108
Uzman
Ben Driver Booster silent kod istiyorum setupcomplete. CMD.
Physic
Üstün
Ben Driver Booster silent kod istiyorum setupcomplete. CMD.
Ama hocam yeter artık. Konuyu sabote etmeyin. Konu açtınız zaten.
PossibleTurco
Uzman
- Makaleler
- 6
Windows 7 vesselam güzel bir işletim sistemiydi. Bu proje en azından bu güzel işletim sistemini hala kullanmak isteyen ama program desteği olmadığı için kullanamayanlara merhem olacaktır. Hazırlayanların ellerine sağlık. Lakin Windows 7 bence de artık abes kaçıyor. Çok eski ölü bir sistemi canlandırmak adına faydalı olabilir. Yeni bir sisteme kurmazdım şahsen.
Hazırlayanların tekrar ellerine sağlık. Zaten Windows 11 hala Vista ile gelen kerneli - hatta köken olarak Server 2003 - kullandığı için çeşitli ayarlamalar ile güncel programlar her türlü çalıştırılabiliyor eski sürümlerde. Bir gün Microsoft NT çekirdeğini baştan yazmadığı sürece değişmez sanırsam bu durum.
Hazırlayanların tekrar ellerine sağlık. Zaten Windows 11 hala Vista ile gelen kerneli - hatta köken olarak Server 2003 - kullandığı için çeşitli ayarlamalar ile güncel programlar her türlü çalıştırılabiliyor eski sürümlerde. Bir gün Microsoft NT çekirdeğini baştan yazmadığı sürece değişmez sanırsam bu durum.
Dostum Ventoy'u tekrardan yükleyince çözüldü. Farklı sistemde denedim, UEFI desteği yok zaten.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.