- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Vmware ile ancak Windows 8 tabanlı sanal makine açarak hatasız ilerleyebildim. Elinize sağlık
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Windows 10 2016 LTSB varken neden bunu tercih etmeliyiz?
A
agg1401
Ziyaretçi
Forumda beklenen konun projesi yayınlandı. Hayırlı olsun.
- Makaleler
- 3
İnstall.wim Windows 8'den olduğu için olabilir.Vmware ile ancak Windows 8 tabanlı sanal makine açarak hatasız ilerleyebildim. Elinize sağlık
Aziz yildiz
Başarılı
Birkaç yıl önce Extended kernel'li Windows 7'ler vardi da o güncelleştirmenin yılı geçmedi mi?
Bu nasıl oluyor? Güncellemeleri nereden alıyor? Xtend ne işe yarıyor? Merakımdan soruyorum emeğinize sağlık.
Bu nasıl oluyor? Güncellemeleri nereden alıyor? Xtend ne işe yarıyor? Merakımdan soruyorum emeğinize sağlık.
Physic
Üstün
Windows 10 2016 LTSB varken neden bunu tercih etmeliyiz?
Sisteminiz calistiramayacak düzeyde veya çalıştıracak ama zevkine kullanmak isteyenler için yapıldı.
Extended kernel, Microsoft güncellemesi değildir.Birkaç yıl önce Extended kernel'li Windows 7'ler vardi da o güncelleştirmenin yılı geçmedi mi?
Bağımsız gruplar tarafından yapılmaktadır. Biz VxKex kullanıyoruz.
Aziz yildiz
Başarılı
Anladım. Teşekkürler. Peki bu güncellemeler güvenli mi? Sonuçta 3.parti yazılım.Sisteminiz calistiramayacak düzeyde veya çalıştıracak ama zevkine kullanmak isteyenler için yapıldı.
Extended kernel, Microsoft güncellemesi değildir.
Bağımsız gruplar tarafından yapılmaktadır. Biz VxKex kullanıyoruz.
Physic
Üstün
Anladım. Teşekkürler. Peki bu güncellemeler güvenli mi? Sonuçta 3.parti yazılım.
Bizim eklediğimiz her şey güvenli. Testler yapıldı. Üstüne kurulacak şeyleri bilemem.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-