memcathzr Uzman Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 34 9 Temmuz 2024 #1 Chrome'u açmaya çalışıyorum. Vxkex ile uyumluluğu Windows 10'a alıyorum. Fakat internet yokmuş gibi gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
Chrome'u açmaya çalışıyorum. Vxkex ile uyumluluğu Windows 10'a alıyorum. Fakat internet yokmuş gibi gösteriyor.
Çözüm Physic 9 Temmuz 2024 Chrome maalesef çalışmıyor. Portable sürümünü kurabilirsiniz. Yakın zamanda destek gelecektir.
Jahrein Fan Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.003 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 1.011 9 Temmuz 2024 #2 memcathzr dedi: Chrome'u açmaya çalışıyorum. Vxkex ile uyumluluğu Windows 10'a alıyorum. Fakat internet yokmuş gibi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Supermium deneyin hocam en iyisi o eski Windows'larda. Artı 0 Eksi
memcathzr dedi: Chrome'u açmaya çalışıyorum. Vxkex ile uyumluluğu Windows 10'a alıyorum. Fakat internet yokmuş gibi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Supermium deneyin hocam en iyisi o eski Windows'larda.
KS KS memcathzr Uzman Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 34 9 Temmuz 2024 #3 Jahrein Fan dedi: Supermium deneyin hocam en iyisi o eski Windows'larda. Genişletmek için tıkla... Extended Kernel için normal Chrome çalıştırmak istiyorum. Fakat yine de öneri için teşekkürler. Güncellemelerin hepsini yapın demiş not belgesinde. Şu an güncellemeleri yapıyorum. Umarım düzelir. Artı 0 Eksi
Jahrein Fan dedi: Supermium deneyin hocam en iyisi o eski Windows'larda. Genişletmek için tıkla... Extended Kernel için normal Chrome çalıştırmak istiyorum. Fakat yine de öneri için teşekkürler. Güncellemelerin hepsini yapın demiş not belgesinde. Şu an güncellemeleri yapıyorum. Umarım düzelir.
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 9 Temmuz 2024 #4 Chrome maalesef çalışmıyor. Portable sürümünü kurabilirsiniz. Yakın zamanda destek gelecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS memcathzr Uzman Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 34 9 Temmuz 2024 #5 Physic dedi: Chrome maalesef çalışmıyor. Portable sürümünü kurabilirsiniz. Yakın zamanda destek gelecektir. Genişletmek için tıkla... Peki Steam çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
Physic dedi: Chrome maalesef çalışmıyor. Portable sürümünü kurabilirsiniz. Yakın zamanda destek gelecektir. Genişletmek için tıkla... Peki Steam çalışıyor mu?
Jahrein Fan Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.003 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 1.011 9 Temmuz 2024 #6 memcathzr dedi: Peki Steam çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 9 Temmuz 2024 #7 memcathzr dedi: Peki Steam çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Steam çalışmakta. Chrome için bir güncelleme gelirse bilgilendireceğim. Artı 0 Eksi
memcathzr dedi: Peki Steam çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Steam çalışmakta. Chrome için bir güncelleme gelirse bilgilendireceğim.
KS KS memcathzr Uzman Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 34 9 Temmuz 2024 #8 Physic dedi: Steam çalışmakta. Chrome için bir güncelleme gelirse bilgilendireceğim. Genişletmek için tıkla... Vxkex sorunu mu? Artı 0 Eksi
Physic dedi: Steam çalışmakta. Chrome için bir güncelleme gelirse bilgilendireceğim. Genişletmek için tıkla... Vxkex sorunu mu?
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 Yer mt_boot.c 9 Temmuz 2024 #9 Chrome kullanmak Supermium varken gereksiz. Artı 0 Eksi
KS KS memcathzr Uzman Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 34 9 Temmuz 2024 #10 rpmb dedi: Chrome kullanmak Supermium varken gereksiz. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok o zaman. Üzüldüm açıkçası. Bence Chrome farklı bir mimariye geçmiş desteği bıraktıktan sonra. Windows 11'den aldığım Chrome installer ile Windows 7'den aldıgım Chrome installer'in boyutları farklıydı. Son düzenleme: 9 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
rpmb dedi: Chrome kullanmak Supermium varken gereksiz. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok o zaman. Üzüldüm açıkçası. Bence Chrome farklı bir mimariye geçmiş desteği bıraktıktan sonra. Windows 11'den aldığım Chrome installer ile Windows 7'den aldıgım Chrome installer'in boyutları farklıydı.