Driverlar hakkında çok net bir bilgim yok. HP Asistanı indirip kurmayı denedim ama o da laptopta internet olmadığı için kurulamadı.(Laptop şu an internete bağlanamıyor driverdan ötürü.)
Bilen biri varsa yüklemem gereken driverları linkleriyle birlikte atabilir mi?
Bu linkten kendinize uygun olanları telefona indirin, ardından USB kablosu ile bilgisayara aktarın. Windows 7 kurduğumda Ethernet driverı için böyle yapmıştım.
Driverlar hakkında çok net bir bilgim yok. HP asistanı indirip kurmayı denedim ama o da laptopta internet olmadığı için kurulamadı.(laptop şu an internete bağlanamıyor driverdan ötürü.)
Bilen biri varsa yüklemem gereken driverları linkleriyle birlikte atabilir mi?
Bu linkten kendinize uygun olanları telefona indirin, ardından USB kablosu ile bilgisayara aktarın. Windows 7 kurduğumda Ethernet driverı için böyle yapmıştım.
Ethernet sürücüsünün donanım kimliğini paylaş öyle bulabiliriz. Veya Windows Update çalışıyor ise oradan indirmeyi dene, Wi-Fi sürücüsünün üstüne sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de çıkan seçenekler otomatik olarak güncelle gibi bir seçenek çıkacak ona tıkla başarısız olursa Windows 8 seçip devam et. Ve kurabilirsen kur Wi-Fi driverini.
Ethernet sürücüsünün donanım kimliğini paylaş öyle bulabiliriz. Veya Windows Update çalışıyor ise oradan indirmeyi dene, Wi-Fi sürücüsünün üstüne sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de çıkan seçenekler otomatik olarak güncelle gibi bir seçenek çıkacak ona tıkla başarısız olursa Windows 8 seçip devam et. Ve kurabilirsen kur Wi-Fi driverini.