Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

573

Uzman
Driverlar hakkında çok net bir bilgim yok. HP Asistanı indirip kurmayı denedim ama o da laptopta internet olmadığı için kurulamadı.(Laptop şu an internete bağlanamıyor driverdan ötürü.)
Bilen biri varsa yüklemem gereken driverları linkleriyle birlikte atabilir mi?

Laptop model: HP Sleekbook 14 PC B000et.

Tag: @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlar hakkında çok net bir bilgim yok. HP asistanı indirip kurmayı denedim ama o da laptopta internet olmadığı için kurulamadı.(laptop şu an internete bağlanamıyor driverdan ötürü.)
Bilen biri varsa yüklemem gereken driverları linkleriyle birlikte atabilir mi?

Laptop model: HP sleekbook 14 PC B000et.

Tag: @Silinen üye

Ethernet veya telefonunu USB ile bilgisayara bağla internete eriş.

Ethernet veya telefonunu USB ile bilgisayara bağla internete eriş.

Ethernet'le bağlandım zaten sıkıntı yok ama Ethernet'siz Wi-Fi'ya bağlanılmıyor.

Bu linkten kendinize uygun olanları telefona indirin, ardından USB kablosu ile bilgisayara aktarın. Windows 7 kurduğumda Ethernet driverı için böyle yapmıştım.

Windows 7 seçeneği yok, Windows 8 seçeneğine tıklayıp oradan indirsem olur mu?

Ethernet'le bağlandım zaten sıkıntı yok ama Ethernet'siz Wi-Fi'ya bağlanılmıyor.

Windows 7 seçeneği yok, Windows 8 seçeneğine tıklayıp oradan indirsem olur mu?

Ethernet sürücüsünün donanım kimliğini paylaş öyle bulabiliriz. Veya Windows Update çalışıyor ise oradan indirmeyi dene, Wi-Fi sürücüsünün üstüne sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de çıkan seçenekler otomatik olarak güncelle gibi bir seçenek çıkacak ona tıkla başarısız olursa Windows 8 seçip devam et. Ve kurabilirsen kur Wi-Fi driverini.

Ethernet sürücüsünün donanım kimliğini paylaş öyle bulabiliriz. Veya Windows Update çalışıyor ise oradan indirmeyi dene, Wi-Fi sürücüsünün üstüne sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de çıkan seçenekler otomatik olarak güncelle gibi bir seçenek çıkacak ona tıkla başarısız olursa Windows 8 seçip devam et. Ve kurabilirsen kur Wi-Fi driverini.

Windows 8 driveri uyumlu oldu, sonunda çalışıyor Wi-Fi