Error 87'nin sebebi Windows ADK kurmamış olman. Mümkünse PE eklentisini de kur. Program kurulumuna gelecek olursak. Araştırdım baktım. Fikrim yok. Bulduklarım Unattend.XML metodu ve diğer birkaç metod daha. Normal ISO'da çalıştırabildiğim olmadı henüz.
Windows PE ISO içerisine bu program ile Portable Apps'den indirilen programları ekleyip, çalıştırdığımı ve Driver eklediğimi hatırlıyorum. Hatta karışık kurtarma ISO'su yapmıştım. Öncelikle ISO dosyasında Sources klasörünün içerisinde sadece WIM uzantılı dosya bulunan yani ESD olmayan bir Windows ISO bulmanız lazım ya da videoda olan yöntemi deneyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin sürücülerin indirilebilir linklerini paylaş. Müsait bir zamanda ISO haline getirip, yüklerim bir Upload sitesine.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).webp
    Ekran Görüntüsü (3).webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 176
Buyur. İsmi silinmesin diye öyle. Windows 7 Ultimate içerisinde istediğin sürücüler gömülü. Yanılmıyorsam Microsoft hala Windows 7 dağıtırken resmi sitesinden çekmiştim bu sürümü. VirtualBox içerisinde denedim çalışıyor ISO. Yanlış sürücü linkini eklediysen geçmiş olsun. Daha fazla cevap vermeyeceğim bu konuya.

1717024677588.webp

1717049860082.webp

@598 burada mısın Ethernet Wi-Fi nasıl gömüyorsun.

@598 çok acil bakar mısın program hata veriyor ben nasıl Windows PE ISO nasıl bulacağım.

Bir sorum olacak. Bilgisayarlarımızı çoğumuz formatlamak biliyoruz ancak,

Bu resimdeki gördüğünüz gibi nasıl bir Windows 7 katılımsız kurulum hazırlayabilirim? Yani önceden eklemiş olduğum programları Windows 7 kurulum esnasında kurmasını istiyorum. Aynı burada gördüğünüz gibi. Bir de hani sürücüleri falan eklemek istiyorum ve her bilgisayar ile o hazırlamış olduğum ISO dosyasının uyumlu hale nasıl getirebilirim?

Teşekkürler... Rehber hazırlarsanız sevinirim program kullanmadan.

@5438 usta burada mısın benim amacım format dosyasına Chrome ve sürücü eklemek ISO fark etmez format sırasında Next Next demesin.

Dosya Ekleri

• 02rZ2W.webp
    02rZ2W.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 332