Şahsen SATA SSD bile bana yavaş geliyor artık. Kardeşimin bilgisayı da SSD+HDD şeklinde SSD olmasına rağmen bazen sabrımı sınıyor :D
Alıntılama nasıl yapılıyor, sürekli cevapla yapıyorum :D
-----
Tabi bir süre sonra takılmalar bile sinir bozucu olabiliyor :D, fırsatını bulunca yükseltme veya yenileme yapacağım zaten. Şimdilik idare etsin yeter :D

Alıntılama nasıl yapılıyor, sürekli cevapla yapıyorum :D
-----
Tabii bir süre sonra takılmalar bile sinir bozucu olabiliyor :D, fırsatını bulunca yükseltme veya yenileme yapacağım zaten. Şimdilik idare etsin yeter :D

Oyun oynamak için daha yeni bir LTSC sürümü kurun o zaman hocam yapacak bir şey yok.

Modifiyeli Windows önermiyorum, yorumları okumadım o yüzden, önce yazan varsa da özür dilerim. Geleyim asıl önerime, Linux deneyebilirsiniz.
Cengix dedi: Linux kullanamıyorum, denedim. Telefona nethunter kali kurdum ve bilmediğim bir library işlemi yaptım daha sonra kali'yi varsayılan linux yaptı ve çöp oldu :D
Ve evet, windows'çuyum ama virtual machine ile linux kullanırım.

Yükseltme yapamam değil mi? Sıfırdan yeni kurmalıyım? Ya da format sırasında Windows dosyalarını koru desem, komple sıfırlanmasa olur mu sizce? (programlar, oyunlar falan gitmesin.)

Şahsen sıfırlama önermiyorum, bunu denemiştim ve PC'deki akıcılık azalmıştı ve çok rahatsız ediciydi. Tavsiyem temiz format.

Yazdıklarımı okumanızı öneririm. Tavsiyelere (bana uygun, aklıma yatan) uyup Windows 7'den LTSC Windows 10 yaptım ve sistemim en az 10 yıl eski. İmkanım olunca yükseltme/yenileme zaten yapacağımı kaç kere söyledim.

LTSC 2019 deneyin hocam, Vanguard bu sürümde çalışır.