Linux kullanamıyorum, denedim. Telefona nethunter kali kurdum ve bilmediğim bir library işlemi yaptım daha sonra kali'yi varsayılan linux yaptı ve çöp oldu :D
Ve evet, windows'çuyum ama virtual machine ile linux kullanırım.

Rufus ile yazdırmadan sorayım: "Disk bölüm düzeni" MBR mi, GPT mi yapmalıyım? Bir de Harddiski başlatma olayı var, tam adını bilmiyorum IDE/AHCI olan. Bios'tan değiştirmeme gerek var mıdır yoksa ne olduğuna bakmadan devam mı etmeliyim?

Daha önceden format attım ve zor bir kısmı yok zaten. Güncel sistemler GPT olduğunu biliyorum ama bu sistemin ne desteklediğine nasıl bakacağımı ve neler yapmam gerektiğini pek bilmediğimden yanlış bir şey yapmak istemiyorum :D
Eğer cihazda UEFI desteği varsa GPT, yoksa MBR kullanılmalı diye biliyorum.

qweqe.webp

Sorun değil hocam :D :D @Cyanogen

Y
Uygun fiyata 64 GB dahi olsa SSD şart yoksa aylar sürer Windows'un açılması :rofl:
Yok ya öyle ahım şahım geç açılmıyor :D

Evet arkadaşlar dün elektrikler gitti ama problem yok her şey çok güzel :D Ama windows server ve enterprise güncelleme yapamıyorum ve lol oyunu şu hatayı veriyor lol hata.webp şimdi de "Windows 10 RS4 (1083)" nasıl yaparım diye düşünüyorum :eek::eek::cry::cry:

Modifiyeli Windows önermiyorum, yorumları okumadım o yüzden, önce yazan varsa da özür dilerim. Geleyim asıl önerime, Linux deneyebilirsiniz.

Y

Yok ya öyle ahım şahım geç açılmıyor :D

Evet arkadaşlar dün elektrikler gitti ama problem yok her şey çok güzel :D ama Windows server ve Enterprise güncelleme yapamıyorum ve LoL oyunu şu hatayı veriyor Eki Görüntüle 125476 şimdi de "Windows 10 RS4 (1083)" nasıl yaparım diye düşünüyorum :eek::eek::cry::cry:

Temiz bir Windows 10 Home veya Home Single lang kurup debloat etseniz daha iyi olur sanki :D