Alıntılama nasıl yapılıyor, sürekli cevapla yapıyorum
-----
Tabi bir süre sonra takılmalar bile sinir bozucu olabiliyor , fırsatını bulunca yükseltme veya yenileme yapacağım zaten. Şimdilik idare etsin yeter
Alıntılama nasıl yapılıyor, sürekli cevapla yapıyorum
-----
Tabii bir süre sonra takılmalar bile sinir bozucu olabiliyor , fırsatını bulunca yükseltme veya yenileme yapacağım zaten. Şimdilik idare etsin yeter
Cengix dedi: Linux kullanamıyorum, denedim. Telefona nethunter kali kurdum ve bilmediğim bir library işlemi yaptım daha sonra kali'yi varsayılan linux yaptı ve çöp oldu
Ve evet, windows'çuyum ama virtual machine ile linux kullanırım.
Yükseltme yapamam değil mi? Sıfırdan yeni kurmalıyım? Ya da format sırasında windows dosyalarını koru desem, komple sıfırlanmasa olur mu sizce? (Programlar, oyunlar falan gitmesin.)
Oyun oynamak için mecbur minimum 1803 sürümlü Windows gerekli, daha yüksek bir LTSC sürümü kullanırsa oyun oynayabilir ama ne kadar akıcı olur tartışılır.
Oyun oynamak için mecbur minimum 1803 sürümlü Windows gerekli, daha yüksek bir LTSC sürümü kullanırsa oyun oynayabilir ama ne kadar akıcı olur tartışılır.
Yazdıklarımı okumanızı öneririm. Tavsiyelere (Bana uygun, aklıma yatan) uyup win7'den LTSC win10 yaptım ve sistemim en az 10 yıl eski. İmkanım olunca yükseltme/yenileme zaten yapacağımı kaç kere söyledim.
Yükseltme yapamam değil mi? Sıfırdan yeni kurmalıyım? Ya da format sırasında Windows dosyalarını koru desem, komple sıfırlanmasa olur mu sizce? (programlar, oyunlar falan gitmesin.)
Yazdıklarımı okumanızı öneririm. Tavsiyelere (bana uygun, aklıma yatan) uyup Windows 7'den LTSC Windows 10 yaptım ve sistemim en az 10 yıl eski. İmkanım olunca yükseltme/yenileme zaten yapacağımı kaç kere söyledim.