Windows 7'de "Bu Windows kopyası orijinal değil" hatasıyla karşılaştınız mı?

Valla şöyle söyleyeyim MusALLaT.exe'yi bile gördüm. Cracklerin virüslerin havada uçuştuğu yıllar vardı. Bir antivirüs taramasında 1300 tane zararlı çıkıyordu sadece sörf yapan biri için bile. "Sörf" diyorum bak gerisini sen düşün.

Azavel Windows 7 RTM yüklü Laptop'umda aynı hatayı aldım.

slui.exe vardı onu sildim mi arkama yaslanır kullanırdım. Hortlarsa bir daha silerdim ki çok nadir olurdu. Yapmazsam hesap makinesi paint falan uyarı veriyordu.

Her zaman cihazı açtığımda özelleştirmeler siyah wallp + non-aero w7 teması oluyordu ve şifreyi girdikten sonra desktop yuklenmiyordu ve etkinleştirme menusu açılıyordu, geçilebilir tarzdaydı.

Çok karsilastim zamaninda hatta bir ara direkt boyle kullandim Windows 7 yi sorun yaratmiyordu benim için fakat yani etkinlestirmek bu kadar kolayken cokta bu izdirabi cekmeye gerek yok. Zaten 7 Pro keyim oldugundan kendi bilgisayarıma kurdugumda direkt etkinlestiriyorum key ile diger bilgisayarlarda etkinlestirmeyi unuttugumda oluyor ara sira onu da cozuyorum bu sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…