Valla şöyle söyleyeyim MusALLaT.exe'yi bile gördüm. Cracklerin virüslerin havada uçuştuğu yıllar vardı. Bir antivirüs taramasında 1300 tane zararlı çıkıyordu sadece sörf yapan biri için bile. "Sörf" diyorum bak gerisini sen düşün.

IMG_20250624_133049.webp

Azavel Windows 7 RTM yüklü Laptop'umda aynı hatayı aldım.

Merhaba arkadaşlar,

Bu soruyu gerçekten merak ediyorum. Eğer Windows 7'yi zamanında (özellikle de 2009-2015 arası) kullandıysanız "Bu Windows kopyası orijinal değil" hatasıyla bir kere bile olsa karşılaştınız mı?

Ben gerçekten karşılaşmıştım :D Abimin kullandığı eski bir masaüstü bilgisayarda Windows 7 Home Premium yüklüydü. Sistemde birkaç güncelleme yapmıştım ve sonra bir gün bilgisayarda takılırken abim geldi ve tüm pencereleri küçültüp sağ alttaki "Bu Windows kopyası orijinal değil" yazısını gösterdi ve "Oku, oku" dedi.

Bahsettiğim hata (Ekran görüntüsü Windows 7 Enterprise sanal makineden çekilmiştir):

Eki Görüntüle 125233

Eki Görüntüle 125234

Görüntüdeki hata şu anda sadece MAS ile TSforge etkinleştirme yaparken anlık olarak (2-3 saniyeliğine) çıkıyor, sonra etkinleştirme tamamlanınca bir daha da çıkmıyor :)

Fakat zamanında bu "Bu Windows kopyası orijinal değil" hatasıyla çok fazla karşılaşıyordum. Ek olarak bazen "Yazılım sahtekarlığına maruz kalmış olabilirsiniz" hatası da çıkıyordu. O da şu hata (Türkçe resim bulamadığım için İngilizce halini paylaşıyorum):

Eki Görüntüle 125235

Bu hataların ikisi de etkinleştirilmemiş veya hatalı bir crack ile korsan etkinleştirilmiş Windows 7'lerde çıkıyordu.

Siz bu hatalarla vakti zamanında karşılaştınız mı?
Her zaman cihazı açtığımda özelleştirmeler siyah wallp + non-aero w7 teması oluyordu ve şifreyi girdikten sonra desktop yuklenmiyordu ve etkinleştirme menusu açılıyordu, geçilebilir tarzdaydı.

Merhaba arkadaşlar,

Bu soruyu gerçekten merak ediyorum. Eğer Windows 7'yi zamanında (özellikle de 2009-2015 arası) kullandıysanız "Bu Windows kopyası orijinal değil" hatasıyla bir kere bile olsa karşılaştınız mı?

Ben gerçekten karşılaşmıştım :D Abimin kullandığı eski bir masaüstü bilgisayarda Windows 7 Home Premium yüklüydü. Sistemde birkaç güncelleme yapmıştım ve sonra bir gün bilgisayarda takılırken abim geldi ve tüm pencereleri küçültüp sağ alttaki "Bu Windows kopyası orijinal değil" yazısını gösterdi ve "Oku, oku" dedi.

Bahsettiğim hata (Ekran görüntüsü Windows 7 Enterprise sanal makineden çekilmiştir):

Eki Görüntüle 125233

Eki Görüntüle 125234

Görüntüdeki hata şu anda sadece MAS ile TSforge etkinleştirme yaparken anlık olarak (2-3 saniyeliğine) çıkıyor, sonra etkinleştirme tamamlanınca bir daha da çıkmıyor :)

Fakat zamanında bu "Bu Windows kopyası orijinal değil" hatasıyla çok fazla karşılaşıyordum. Ek olarak bazen "Yazılım sahtekarlığına maruz kalmış olabilirsiniz" hatası da çıkıyordu. O da şu hata (Türkçe resim bulamadığım için İngilizce halini paylaşıyorum):

Eki Görüntüle 125235

Bu hataların ikisi de etkinleştirilmemiş veya hatalı bir crack ile korsan etkinleştirilmiş Windows 7'lerde çıkıyordu.

Siz bu hatalarla vakti zamanında karşılaştınız mı?
Çok karsilastim zamaninda hatta bir ara direkt boyle kullandim Windows 7 yi sorun yaratmiyordu benim için fakat yani etkinlestirmek bu kadar kolayken cokta bu izdirabi cekmeye gerek yok. Zaten 7 Pro keyim oldugundan kendi bilgisayarıma kurdugumda direkt etkinlestiriyorum key ile diger bilgisayarlarda etkinlestirmeyi unuttugumda oluyor ara sira onu da cozuyorum bu sekilde.